|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Psiho
|
![]()
Izvinite na veterinarskom rječniku, ali Tommy Emanuel je dobro uvje?bana cirkuska atrakcija.
Evo mo?da je najbolje da to primjerom podr?im: Somewhere Over The Rainbow Tommy ili recimo neki "pravi gitarista" Tuck Andress zbilja da "to ne?to" svakoj izvedbi pa su tako Europa ili The Man In The Mirror doista postale bolje stvari nakon ?to ih on odsvira.
![]() |
#35 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Slabo si podržao! I šta ćemo sad? Ovdje se stavljaju primjeri iz kojih se može nešto naučiti, jer su svakako bolji od (svakog od) nas na svojim instrumentima. Ako si bolji od nekog od njih, sa dubokim poštovanjem - sorry. Od svih gitarista, za mene je najbolji Miroljub Aranđelović - Kemiš. Brate, svira čovjek - sve u 16. PoZzzz. Last edited by alfom; 14-12-2008 at 04:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Senior Member
|
![]()
A niko ne spomenu John Butler-a...
![]() http://www.youtube.com/watch?v=6VAkOhXIsI0 Na ?alost, sinhronizacija nije ba? dobra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() U skladu sa tim... http://www.youtube.com/watch?v=n5RjiQ9DBlg ![]() Last edited by zlobisha; 14-12-2008 at 03:48 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Member
|
![]() Quote:
Upravo je covek rekao ono zbog cega ste me napljuvali. Pa kad budete bili malo bolji muzicari ako budete bili mozda cete to i sami shvatiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Member
|
![]() Quote:
TO ne znaci da je fakultet obavezan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
@ opustenzy
Ma ?ta si se uznemirio i uvrijedio stari moj ![]() Znam ja dobro za to sve ?to si napisao. I vi?e nego ?to mo?e? pretpostaviti. Nema ljuti? ![]() ?iv bio, mlad si, vje?baj ; pa da sa ćejfom odgledamo i nekog od na?ih RuForuma?a među ovima ?to okačismo kao primjer za učenje. ![]() Ako ima? jo? svojih snimaka, daj nam okači, da vidimo-čujemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitarista / 11 godina | DrumstickBass | Razno | 4 | 20-05-2009 09:40 AM |
Gitarista potreban | Orgasmatron | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 28-01-2009 12:37 AM |
Potrebna pomoc gitarista | darkstar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 29-05-2007 08:59 AM |