Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-12-2008, 06:51 AM   #1
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Salliery (Omerta) - Beleske EP

Evo ovako.. poshto sam dao sebi cilj da zavrshim album do aprila i da ga konachno izdam, oprashtam se od internet promovisanja muzike (bar shto se mojih pesama tiche) od danas pa na dalje.. Ovo je zbir 10 pesama, koje su vec bile kachene na internet za dl, ili samo za preslushavanje.. 2 pesme ce upasti na taj album sa ovog hmm mixtapea.. to bi bila "reciklirani proizvod", koja ce ujedno otvarati album, a i tako ce se i zvati isti. i pesma "moj beograd" ako budem ochistio sempl pesme "moja draga" od nikole kojo..

ako neko od vas poznaje simjanovica ili zna kako da ga kontaktiram i pitam shta da chinim sa pesmom, jer mi je pesma veoma bitna.. naravno, ako je potrebno potpisacu njega kao aranzera a sebe kao ko-aranzera.. poshto je uzeta samo deonica refrena za refren ove pesme..

idemo dalje.. pesme su.. hmmm.. moje tj nashe "razvijanje" u periodu izmedju 2003god do danas. sa dve sam, da kazem, zadovoljan kako sam ih smixao, a ostale su ili nesmixane ili ih je vreme pojelo (chitaj: vremenom se majstor postaje, a ja i dalje nisam zadovoljan svojim sposobnostima, a kamoli onim od pre 5/6 godina)..

omote sam radio vecheras (sad je vec svanulo).. i nisu u samom raru.. ali cu pustiti da se kachi i rar fajl (na rapidshare) sa omotima i redosledom pesama..

Omot:

DL LINK (RS) SA M3U FAJLOM I OMOTIMA:

http://rapidshare.com/files/17170075...Beleske_EP.rar

napomena, album veze nece imati sa ovim.. ovo samo izbacujem na net jer su mi pesme nekako drage pa mi je zao da propadnu.. mozda nije pravi forum sa ovako neshto, ali bili ste super prema meni od kako sam doshao ovde i eto imam zelju i sa vama to da podelim..

poz i bacite komentare

edit: mislio sam da ce smanjiti rezoluciju ovaj glupi imageshack.. ja se izvinjavam ljudima sa slabijom konekcijom.. mada rar je oko 60mb tako da ne znam ni da li je pametno da otvaraju temu

Last edited by HeatMan; 09-12-2008 at 03:43 PM.
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 01:42 PM   #2
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Salliery (Omerta) - Beleske EP

Yaaaaay!

sta,ovo delis kao promo materijal?

svidja mi se ideja za omot btw...

pusakuk

edit: ce komentarisem i ja kad skinem

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 03:39 PM   #3
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ne ne.. ovo je materijal chisto za net.. jedino ce se "reciklirani proizvod" i "moj bg" (ako dobijem blagoslov od simketa) naci na tom albumu.. usput je i promovisanje soundless-a i omerte.. jer ako ja izdam u aprilu (do kad su rekli devli da ce nositi shine), vlada chim se rehabilituje ima da se nalozi i da se bacimo na taj album napokon.. bitno je samo da neko pokrene sve to..

evo ga i novi link..

http://rapidshare.com/files/17170075...Beleske_EP.rar
Old 11-12-2008, 12:00 AM   #4
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

maj rivju
dok ne padne krov - tek sad posle duzeg vremena kad cujem kapiram koliko je ovaj klavir u intro upecatljiv i zapamtljiv. ovaj fazon me podseca na nas-a malo (ne kazem da lici na njega i sl,al slican mi je feeling dok slusam,pogotovo sto je u dijalogu)
ti i ja - menjam misljenje iz hrk-pu u hrk-grok-pu.potpuno mi je jasno sto sam ono rekla hahah. btw refren je apsolutno ogavan.a eslino ispevavanje na kraju me je uplasilo.bez zezanja.
reciklirani proizvod - sad mi je okej hahah. al mi je ref tesko sranje i dalje.i prvi vers.a i kraj je bzvz.mnogo brzo i naglo kraj.
moj bgd- do jaja. ovo mi je fav definitivno.
zasto lazemo-jbT za sebe radis rnb ,a za mene neces,siso (mislim na matru,ne tvoje pjevanje).ocu ja ovakvu matru. tako je meri-dzej-blajdzish.btw da, kul je pesma i to.
dobar dan- rekla vec.setim je se kad god se javljam komsijama a znam da sam ih maltretirala krestanjem i vezbanjem whistla u sred noci.
jednoga dana-i ovo sam ti rekla jos pre da mi se svidja...sad mi do jaja..ovo je bese ona matra sto si je nazvao 'jazz',sto si mi oteo?bilo bi smor da je pevanje preko.
rolamo - *slap* *kick* *punch*
moja prica - ne znam sto ovo izostavljas sa albuma..uz malo prepravke bilo bi sasvim fino...
koja je poenta - esla mi jedino ovde zvuci ok,i matra mi je kul...lol zasto se uvek istripujem da je ovo marcelo u introu kad najavljuje hahah.ko je to uopste?

ja kazala...

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2008, 06:18 AM   #5
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

chim se dignem odgovaram

inache

http://www.erupcijablog.blogspot.com/

hostovali me tamo.. pitali, ja reko moze..

zanimljivo je da je tih 60mb skinuto 40 puta u roku od jednog i po dana, a da imam par komentara..

Last edited by HeatMan; 11-12-2008 at 06:21 AM.
Old 12-12-2008, 12:20 AM   #6
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
maj rivju
dok ne padne krov - tek sad posle duzeg vremena kad cujem kapiram koliko je ovaj klavir u intro upecatljiv i zapamtljiv. ovaj fazon me podseca na nas-a malo (ne kazem da lici na njega i sl,al slican mi je feeling dok slusam,pogotovo sto je u dijalogu)
na koju pesmu mislish? mene previshe "podseca" na "till the roof goes down" il tako neshto od eminema i nate dogga..

Quote:
ti i ja - menjam misljenje iz hrk-pu u hrk-grok-pu.potpuno mi je jasno sto sam ono rekla hahah. btw refren je apsolutno ogavan.a eslino ispevavanje na kraju me je uplasilo.bez zezanja.
pa to je najstarija pesma breeej.. inache mnogima se svidela ta pesma upravo zbog tog pijanog tripa hahah

Quote:
reciklirani proizvod - sad mi je okej hahah. al mi je ref tesko sranje i dalje.i prvi vers.a i kraj je bzvz.mnogo brzo i naglo kraj.
jes jes.. thou shall be assimilated

Quote:
moj bgd- do jaja. ovo mi je fav definitivno.
i moj, necesh mi verovati.. heheh.. i dobio sam dopust za sempl jeeeeeeej

Quote:
zasto lazemo-jbT za sebe radis rnb ,a za mene neces,siso (mislim na matru,ne tvoje pjevanje).ocu ja ovakvu matru. tako je meri-dzej-blajdzish.btw da, kul je pesma i to.
sestrora, matra je golo govno.. ono, ja ne znam stvarno shto se lozish na te jednostavne, prazne, sterilne i anemichne matrice..

Quote:
dobar dan- rekla vec.setim je se kad god se javljam komsijama a znam da sam ih maltretirala krestanjem i vezbanjem whistla u sred noci.
taj fazon.. kad je joksa snimao pesmu "sjeban sam" u 10 smo izashli iz studija i krenuli gajbi.. i otishli do trafike da kupimo pljuge.. i prichamo o ovoj ideji, i kaze joksa, "pa mogao bi dobar dan da stavish".. ja reko "dobar dan?".. a neka zena pored mene.. "dobar dan.." ja je samo pogledo i nastavio sa njim.. reko "a muda mas?", on kaze "nem pojma moze i to, al bolje dobar dan".. zena opet "dobar dan".. mi vec pocheli se smejemo.. i onda smo naravno pocheli da se zajebavamo.. zena ispizdela potpuno hahahah..

Quote:
jednoga dana-i ovo sam ti rekla jos pre da mi se svidja...sad mi do jaja..ovo je bese ona matra sto si je nazvao 'jazz',sto si mi oteo?bilo bi smor da je pevanje preko.
ufff.. nem pojma kako se zvala matra, dal mi verujesh? pa i bio bi smor.. jebi ga.. jedino se kevi mojoj ne svidja pesma.. od pun kurac ljudi kojima sam pushtao.. kaze "tu bi super legla jedna ljubavna pesma". bi kurac. hahahaha

Quote:
rolamo - *slap* *kick* *punch*
shljapnijesakitom
shljapnijesakitom

u sv sl, i dalje pravish sranja oko te pesme.. a reko sam ti trista puta.. nije kompletna bez spota.. pesma je skroz komercijalna, alii.. mi u spotu vozimo ispred crkve svetog marka one male dechije plastichne automobilchice i to..

beshe lepa zamisao, al kara od toga na kraju..

Quote:
moja prica - ne znam sto ovo izostavljas sa albuma..uz malo prepravke bilo bi sasvim fino...
super je pesma, i nadam se da ce biti mesta na albumu za ovaj ep (kao hidden bonus hahahha), pa cu svima dati i te stare pesme u ovom obliku..

ne znam, ona mi je jedna od najdrazih, ali klavir je neki iz frutija, i cela matrica je takva.. a znash kakav sam ja, kad su moje pesme u pitanju.. ne mogu da se vracam na stara sranja.. samo pichi dalje..

Quote:
koja je poenta - esla mi jedino ovde zvuci ok,i matra mi je kul...lol zasto se uvek istripujem da je ovo marcelo u introu kad najavljuje hahah.ko je to uopste?

ja kazala...
hahhah.. to je esla (djurica) samo pitchovan koju notu na gore.. zvuchi kao lik shto je radio opasne frekvencije svojevremeno.. hahahha.. to je i bila poenta.. matra ti je kul? prazna, bas, ritam klavir (bukvalno) i drum set. i sempl tu upada ponekad hahahh

hvala na slushanju i iskrenom komentaru..

pusa
Old 12-12-2008, 12:38 AM   #7
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ajde rhino, max, arti, balti, ogi, laki.. ajde ajde.. pa bar popljujte..

poz
Old 12-12-2008, 12:55 AM   #8
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

rado matori, al znaš i sam da ne stižem ni da prdnem, a kamoli da ti pošteno recenziram , tebi, ipak bitan rad. Ajd oko novaka ću malko dahnuti, pa ti bacam koju reč. Btw, šta to bi sa Simjanovićem na kraju?
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2008, 12:57 AM   #9
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Evo i ja cu da upalim sad dok surfujem, pa javljam.... Skinuo sam sinoc ali cuo josh nisam

A ti posalji one bitove i stvari ako si pri adsl-u
Old 12-12-2008, 01:25 AM   #10
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
rado matori, al znaš i sam da ne stižem ni da prdnem, a kamoli da ti pošteno recenziram , tebi, ipak bitan rad. Ajd oko novaka ću malko dahnuti, pa ti bacam koju reč. Btw, šta to bi sa Simjanovićem na kraju?
ne bih o tome javno da pricham, zbog njega chisto.. ajd, ja sam za novaka u ns-u, pa cu da trknem na net iz hotela hahhahah

poz

Quote:
Originally Posted by Rhino View Post
Evo i ja cu da upalim sad dok surfujem, pa javljam.... Skinuo sam sinoc ali cuo josh nisam

A ti posalji one bitove i stvari ako si pri adsl-u
kachi se, donta vri..

poz
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules