|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Shiva proradio ! he,he....
mozemo ovako do sutra...sve je tacno I NIJE! nemozes da znas koliko je losih knjiga napisano na kompjuterima (jer nisi u tom poslu ili ne pratis) , ali mogu ti reci da i tu ima milion sranja i gluposti.. 3D - isto! SVAKO ko zna da otvori neki program, "odma se bavi animacijom!!" takvih sam se (igrom slucaja) nagledao mnogo u zadnje vreme.. Bjork ili Madonna ..se ne uzbudjuju toliko zbog svega, jer im prodaja ploca NIJE glavni izvor prihoda. Bjork odradi po neku muziku za film, pozoriste..pa turneje...Madonna odglumi nesto, napise tuce knjiga za decu, odradi turneju (ovogodisnja tureneja - najveca po prihodima na svetu do sada!!) ttd.. Sta je briga sto ce neko da ikopira CD (od ionako prodatih nekoliko miliona) KAD JE OVDE JEDNA KARTA ZA KONCERT ?100 !!! PA TI VIDI... samo..koliko ce od ovih novih mladih snaga, biti takvih koji ce istrajati dovoljno dugo da bi mogli da rade koncerte?? Ili koliko njih ce uopste nauciti da sviraju nesto??? Skoro je gitarit / pevac od nekog jakog (novog ) benda ovde rekao, da i pored toga sto su naj-emitovaniji band na radiju, morao da odradi posao kao maneken za neka odela (da malo reklamira) - jer mu treba para za zivot!!! Svako ko se nalozio i bio srecan sto su mu je Beatport "izdao" pesmu, vrlo brzo je dobio "reality check" u vidu uplate od 24,90 Eura....jer je te nedelje konkurencija bila samo 14.000 istih takvih, novih pesama ..ne? beatport uzima pare kako god se okrene...100.000 pesama - svaka se "proda u 20-30 komada / downloada, i njima ISTO kao da su prodali 3.000.000 od jednog dobrog artista!! Ko gubi - artisti - JER IM SE NE POKLANJA PAZNJA KAO PRE!!! nemas coveka koji je zaduzen za tvoj projekat, da te vodi, gura, povezuje, uci sta i kako..ovako si preousten searc engine-u da izbaci tvoju muziku..!!?? A, ima i mega albuma uradjenim na smesnoj opremi, pricali smo o tome puno ovde...ali tu je talenat najvaznij, ne jeftina oprema. Normalno, NEKO ce da ubode....cista stvar verovatnoce..isto kao i LOTTO...neko ga nabode odmah..
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |
Buducnost 5.1 formata | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 29 | 27-10-2006 11:20 PM |