|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
nije tachno
mozhesh i collectors account da otvorish fora je u tome shto te sada ovime prisiljavaju da napravish taj neki njihov free account, a zauzvrat su ubili captche, machke i chekanja od po sat vremena za fajl znachi, napravite free (collectors) account, okachite fajl i isti penis ko i ranije
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]()
a moz' i tako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
ja sam stigao skinut zadnji na vrijeme...ocito...
okacim ja na sendspace pa pustim link |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ivan Lekic
|
![]()
obavezno okaci ako ti nije tesko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
http://www.sendspace.com/file/5pz461
izvol'te : ) edit: ontopic...gitare i drumove sam preslusao samo nabrzinu, dok sam u87 v. amethyst stand. test na glasu malo vise proucio...i neznam, zbilja nemogu na suho procijeniti koju bi vise odgovarao kome...u87 je prilicno beskarakteran sto je sjajno jer unatoc tome ima nevjerojatno iskoristiv zvuk koji bi se lijepo modelirao shodno potrebama...mislim, to mu i jest razlog zatso je klasik, ne? to sto mozda nece svugdje briljirat, al na nicemu nece niti bit los...standardni amet je s druge strane kao vec produciran...ima onaj zvuk kao da je vec eq obradjen (nisam "gledao" u snimak, al po uhu bih rekao da ima oko 3k hz mali "skok")...to ce pasat onima koji rade malo agresivniju muziku na gusce instrumentale, al ne bih ga bas koristio ako bih zelio uloviti finese i detalje u glasu, npr. na nekakvoj akusticnoj baladi |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Monroe je stavio dobar link.
Nego iz ovoga sto cujem ove ne bih kupio taj vintage nikako... ![]() Mnogo mi lepse zvuci 87 na svemu... Solid tube me je bas prijatno iznenadio za drums.. 67...mi je najabolji sto je nekako i ocekivano. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Meni je osobno Vintage super. U svakom slucaju par koraka naprijed od nasih trenutnih mica. A ta 87 zvuci fenomenalno, ali i kosta bezobrazno puno. : )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Ivan Lekic
|
![]()
kod mene u87 ne zvuci uopste isto .. razlike su velike u korist amethyst standard .. konkretno vokal je u pitanju ..
I ja sam zatecen i iznenadjen kako je uopste ovako mala razlika kod buzgeta .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test 7 Mikrofona | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 122 | 03-05-2009 10:27 AM |
test mikrofona, srednja klasa, velike membrane | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 06-01-2008 10:29 PM |