|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Odlicna oprema! (I Dzindzer je dobar svirac)
Steta sto se koristi za to za sta se koristi. ![]() A zanima me da li je mozda ovaj tubescreamer u pitanju? http://www.zzounds.com/item--IBATS808 Ili pak neki raritetniji? Last edited by sinisake; 07-12-2008 at 05:33 PM. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ok, hvala. Bilo bi lepo da cujemo malo te gitare.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ne dobar - i vi?e nego odličan!
Izvanredan tehničar na instrumentu ; ali prije svega pravi gitarista. Kad ka?em 'pravi gitarista', onda se to odnosi na gitaristu koji komponuje solo dionice i rifove da imaju melodiju i smisao, a ne suvoparna tehnička nadmudrivanja 32-jki, kao ovi noviji (unazad već i dvije decenije (ne svi!)) koje popali?e ona dvojica Amera kojima vi?e ne zna? ni ?ta sviraju : onaj Stivi i onaj ćelavi, obrijane glave kao H-M. Pfuj! Izvrstan! Ako me moje pamćenje dobro slu?i (a mo?da i ne slu?i ![]() Ako grije?im ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Evo jedan pisic gitare u MP3 varijanti.
Last edited by LACKY; 07-12-2008 at 10:11 PM. |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
hahahahah.. shto si se okomio na mene..
![]() ![]() poz |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
recimo da sam tako neshto mislio, samo dosta prljavije na tranzijentima.. mada ima mi previshe bassa za ono shto sam ja hteo..
![]() jesi stavljao mic u centar laki? mislim, moze to sa eqom da se sredi.. ![]() mislim, znam da to znash al ne znam dal ste razmishljali u tom smeru il je sve vec prorachunato..? poz |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |