|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
Izgleda da to jedino tebe zanima.
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
VIP Member
|
![]()
Jesi slikao nesto od postavke?
|
![]() |
![]() |
#63 |
Pro Member
|
![]()
Imao sam na raspolaganju 3 glave, Marshall JCM (provericu sutra tacno) Fenderovu Tremolux 50 watnu glavu i Leny. Dve kutije, Marshall sa 4 x 10 i Fender 2 x 12. Sve su(sem Leny-a) stara pojacala iz 60-tih u jako dobroj kondiciji. I 4 pedale od kojih smo dve odmah odbacili.
Dist rifove smo uglavnom radili sa Marshall glava i kutija, sa Mesa Bugy pedalom i jednom rucno radjenom pedalom (50%) I jednu numeru Leny glava na Marshall kutiju. Klinovi svi su isli Fender glava i kutija. Svi distovi su odradjeni sa ona dva Les Poul-a. A klinovi uglavnom sa belim Stratom 62'. Sve distove sam slikao sa SM57 u osi, pokusao sam da hvatam amb. sa U 87 ali sam to naktraju bacio u djubre. SM 57 je isao na SSL preamp G serije pa u 1176. Klinove sam slikao sa RE 20 opet SSL G i 1176 i to bez ambijenta. Sad radim solo gitare, tu se prosirio asortiman sa jos dva Les POUL-a i onim legendarnim Ibanez Tubescrimom. Lidovi idu svi preko Marshall kombinacije i opet SM 57. Uglavnom Les POUL-vi i strat 57'. Nisam jos sve zavrsio pa cu dopuniti ako bude promena Last edited by LACKY; 07-12-2008 at 02:13 AM. |
![]() |
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
VIP Member
|
![]()
Pitaj Dzindzera koji Tube Screamer, stari ili novi, bas me zanima.
|
![]() |
![]() |
#66 |
Pro Member
|
![]()
Stari, zeleni. Kod cice je sve staro, sem novih kastomshop gitara.
![]() Ali generalno su mu oni Les poul-i neverovatni, pogotovo jedan kastom shop Historic, neverovatna gitara. Evo nadjoh nesto. Last edited by LACKY; 07-12-2008 at 02:36 AM. |
![]() |
![]() |
#67 |
Pro Member
|
![]()
A ovde se vidi kako je sve to lepo snimljeno.
|
![]() |
![]() |
#68 |
Senior Member
|
![]()
Lepo, zanima me gde je ovo usnimavano, posto se u prostoriji, ako sam dobro uspeo da vidim, mogu uociti, na jenoj slicici, magnetofon, a na drugoj, ispod nekih stvari, i klavijature? Koji konverter je koriscen, koji racunar i koji software?
|
![]() |
![]() |
#69 |
Moderator
|
![]()
da nije u rtb-u? studio 6 il tak nesh?
poz |
![]() |
![]() |
#70 |
MAO
|
![]()
ovo je Pink 2 (noviji, u zgradi televizije). Super su fotke i opis postupka, ne sumnjam da je bilo milina raditi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |