|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Superoperater
|
![]()
pa ja se uvek trudim da ne zvucim tako - nadam se da se gornji post nije odnosio na mene
![]() Nego, jednostavno, bilo je par provokacija na forumu i kad su se svi uhvatili da objasne, shvatili su da se radi o zajebanciji starijih clanova foruma, pa sada "i u ladnu supu duvaju"... Mislim da se ovde uvek moze doci do odgovora, cak se neki clanovi i pobiju ko je u pravu... Tako da gornji post ne priznajem bas svih 100%... Mozda ima i takvih koji cute, ali oni i ne idu na forume. Samo treba postaviti pitanje konkretno i to je to.
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
1.Sta mi to soundf.pruza kako da to iskoristim 2.U kom formatu da snimim 3.Kako da ga ubacim u cubase |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nista neces postici time sto ces glas snimiti u SF-u umesto u Cubase-u... ... mi opet ne znamo koji problem imas... kartica ti je ok, za mixer ne znam ali Behringer nije bas hvaljen, mikrofon nisi rekao koji je... rekao si da hoces da ti bolje zvuci... sta ti se ne svidja tj. sta je problem konkretno? zvuk iz Hypersonica? snimljen glas? sve zajedno? ne znas kako i koje efekte da koristis?... postoji toliko mogucih pitanja i odgovora da sigurno neces saznati ono sto te zanima dok ne postavis konkretno pitanje... Pozz
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
To sa efektima je u pitanju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
upravo sam odlucio da uzmem engleski recnik i rec po rec .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
evo nesto razumljivo...
![]() http://www.sendspace.com/file/zl5qwd ... ima toga sigurno jos... samo treba malo potraziti... Pozz
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
Coveca jutros pogledam na sat ,kad sam se probudio,a ono 07.07 rekoh sebi da je bas pravi minut za ustajanje i evo 7 mi da dobru instrukciju.Veliko hvala za uzvrat evo i ja cu tebi dati savet veoma ozbiljan i dragocen >naravno da neznam ko si i kakve su ti navike<
Nikad nemoj da pijes alkohol i da konzumiras cigarete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]() ... imas Marlboro za ovaj savet... a ti vodis na pivo ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase/Nuendo - pocetnicko pitanje | Gianfranco | Audio Software | 3 | 09-05-2009 07:35 PM |
Cubase SX pitanje | "7" | Audio Software | 24 | 21-01-2007 10:01 PM |