|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#181 |
Member
|
![]()
Ove funkcije deluju dosta upotrebljivo i zanimljivo. ako ne otezava klasican unos paterna (a cini mi se da cak olaksava) i ne menja sam orginalni zvuk, ja se slazem da ide SokkOS.
Sto se tice zadjih panela ako se vise nas javi onda bi mogli to organizovano, moj glas za organizovano pravljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 |
Member
|
![]()
Nikako ne otezava unos patterna. Upravo suprotno!
A za panele, pa i ne treba da bude neki broj, nema tu popusta na tako male kolicine. Ja bih uzeo bar 3-4 komada. Stvar je samo u tome sto se meni ne prica sa ljudima ponovo jer sam ih bas napljuvao. A dobro bi bilo da to uradi neko iz NS-a ko je u prilici da licno vidi panele pre nego ih plati i ustanovi da su sve rupe okrugle. Kao sto rekoh, vole da uvale skart. Meni su to uradili vec 2 puta na 3 komada koja sam kod njih radio.
![]() |
#183 |
Vibrator
|
![]()
kako se manifestuje taj skart?
zanima me ako bih ja isao to da radim kod njih.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Member
|
![]()
Evo ovako...
![]() U redu je ako ivica ravnog reza izgleda kao leva ivica desnog kvadratnog otvora. Ako pogledas desnu ivicu jasno ti je da to nije u redu. Takodje ove vece rupe... ne deluju okruglo i imaju zareze. Znaci, kako god bude krug mora da je okrugao a linija ravna i cista. To sve zavisi koliko brzo oni puste to na obradu odnosno kako podese masinu. Ja sam dobijao normalne komada na toj istoj masini. Evo kako izgleda normalno iseceno... Ignorisi razliku u povrsini materijala (ovaj je presmirglan) ![]()
![]() |
#185 |
Vibrator
|
![]()
samo da budem siguran, treba da se busi ovaj aluminijumski panel koji smo dobili ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Member
|
![]()
ne, trebalo bi da se naruce zadnji paneli koji bi pretpostavljam izgledali ovako
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Member
|
![]()
@ Lesha
Ne, ne, nece to niko da radi. Laserom pogotovo ne moze jer je u pitanju obojeni metal. Oni treba waterjetom ili bar laserom da iseku otvore prema mom Corel crtezu od njihovog crnog celika debljine 1mm. To je sve. @ Mekonin Nasi zadnji paneli nemaju toliko rupa. To je za IO moded x0x. Ovako izgleda nas zadnji panel ![]()
Pozdrav, Sasa Last edited by Fibra; 12-11-2008 at 10:13 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Member
|
![]()
Crno/beli sa belim LE diodama.
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#189 |
Member
|
![]()
sta se desava sa zadnjim panelima i procesorom? lesho?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Member
|
![]()
Procesore mogu da isprogramiram i posaljem kad god hocete. Sto se panela tice, ja mislim da sam dosta uradio. Za ovaj crni sam zadnji panel isekao od 2mm akrila, ali mora malo da se turpija da bi sve leglo.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Puk'o projekat u Nuendu | Everbeatz | Audio Software | 14 | 30-03-2008 10:16 AM |
Projekat uskoro ..... | Steka | Promocija radova | 35 | 25-02-2008 04:01 PM |
pitanje za projekat za lunu2 | saki | DSP forum | 10 | 20-10-2007 10:11 PM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |