|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Moderator
|
![]()
e, batac, jel ti stvarno mislish da su ovde ljudi tolko neiskusni i da ne znaju shta prichaju?
tj |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Junior Member
|
![]()
Ovakav neki test smo upravo i trazili. Ono sto bi bilo apsolutno sjajno cuti je kako zvuci to sa obicnim mixer predpojacalom, pa onda usporediti sa tako necim. Mi bi presli sa takvog obicnog predpojacala (NRV 10) na neki posteniji preamp. Gledali smo Avalon 737 ali posto tek ulazimo u ove stvari (vec smo mjesecima pocetnici) malo toga znamo a ima previse toga naravno.
Snimku koju mi dobivamo preko NRV'a je cista i nekako plaha i bez topline, atmosfere... Uz pardon sto mozda prljam thread, koliku promjenu mozemo ocekivati u popunjavanju zvuka sa ubacivanjem postenijeg preampa ($2000 vrijednosti)? Znaci vise manje sve sto smo snimili, vokali, elektricne gitare, bas, brass, klavijature. Naravno znam da ne postoji nesto univerzalno za sve to, i po takvoj cijeni. Sacuvaj boze da bi zivot wanna-be studijskih muzicara trebao biti tako jednostavan. Hvala, |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Nemoj postavljati pitanja na vise mesta .... imas odgovor u onoj temi , pa pitaj ako ti jos nesto nije jasno .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Junior Member
|
![]()
Mislis na http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25350 ?
Da ja sam sudjelovao u potrazi danas isto. Doslo je do zabune pa smo oboje post'ali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Junior Member
|
![]()
Steta sto ne mogu obrisati ove poruke. I hvala puno na pomoci na drugom threadu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
1 je spl i meni naj bolji 2 je Drawmer 1962 a dalje i nije vazno...Boggy imas sjajan preamp..focusrite mi se ne dopada kao preamp compresor i filteri su ok..veliki pozz za sve..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |