|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ma daj.. poslednji album? bukvalno da poslednji put pokupe pare.. izvrteli par akrda iz njihovih popularnih pesama napisali nabrzaka tekstove i kao imamo album.. na kolac i njih i sve. sad ce da izadje neshto neobjavljeno od bitlsa.. queen radi opet? ?! jackson 5 se ponovo skupio sve ih bre treba nabiti na washington monument |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
ja radim.. samo kazem da mi idu na felus.
poz |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
Ja februara punim 38. Jel smem da sviram jo? koju godinu, ili...????
![]() Nadam se da niko nema one ideje sa stavljanjem pogače na glavu.... ![]() ![]()
#6 |
Pro Member
|
![]()
Cela prica se svodi na to: Stari bendovi netreba da postoje jer su stari. Jer su od 10 albuma snimili tri losa i sad nam tu pune Arene. Treba ih pobit jer mi mladi koji imamo samo po 2-3 losa albuma(do onih 7 dobrih, pitanje dali cemo ikada doci, ma i do 1-nog dobrog) cekamo Arenu. Pa izvol'te gospodo, u Areni se godisnje odrzi svega 10-tak koncerata(u proseku 3 domaca), tako da iam mesta za sve. Odes, zakazes,napunis i onda manje i seres.
Last edited by LACKY; 28-11-2008 at 04:05 AM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |