|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Focusrite ISA-220 ili Avalon VT-737SP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
shunka ili kulen ???
..... hmmmmm ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ivan Lekic
|
![]()
Avalon M5 , od skora i Amek CiB (vrlooo dobar pre)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ISA ce ti raditi na sirem spektru signala, vokala itd. 737 nije za sve i svakoga , ali tamo gdje pogodi - je fenomenalan.
sto se tice ostalih komponenti, kompresor mi je bolji na ISA. vrlo flexibilan. EQ super na oba, mozda mi je 737 ljepsi. 220 ima samostalni de-esser, pored EQ sekcije, sto je opet mala prednost. jako transparetno to radi, sa ponistavanjem faza. ukratko ako ti je to prvo i jedino pretpojacalo dao bih malu prednost 220. vise je ono svajcarski noz. ako vec imas neki dobar solid state, i oces kombinaciju, onda bih svakako uzeo 737. i jedan i drugi se znaju pokvarit. kod 737 odu lampe,,, a nije ni Focusrite ono sto je nekad bio.. daklem svakako cuvaj papire, garanciju.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ovaj tread je pogresno nazvan! Trebao je da se zove "predpojacala koja imam" ili koja sam imao, ili koje zelim da kupim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Oba su fenomenalna!!!! moralo bi da se bira po "eci, peci pec" fazonu, da ne ispadne k'o magarac koji je umro od gladi neodlucan izmedju dva plasta sena...
Ja licno mnogo volim Focusrite "blue" seriju, a narocito "Isomorphic equaliser" - koga nazalost nema vise...(smrk) - pogledati isti kod Brege u studiju...
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Focurite, Beringer za velike pare!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
izbor instrumenta | stefdza90 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 26-06-2008 08:43 PM |
Najbolji izbor.. | Inovative_kg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 20-10-2007 05:28 PM |
Izbor mikrofona | cekalica | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 02-02-2006 09:42 PM |
Izbor | Solozabal | Audio Software | 11 | 16-02-2004 03:50 PM |