|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Hahaha
Hvala svima na savetima, odgovorima, ponudama... @alfom Nisam na pocetku tezgaroske karijere, niti prvi put radim sa pevaljkom, jednostavno je ovo nesto neverovatno, ljudi mi neveruju, od svih teskih ljudi sa kojima sam imao nesrecu da saradjujem ova je za jedno 6 ziliona klasa zajebanija, ludja, i teza... ![]() Ja navijam za to da se ona izbaci iz benda od prvog dana, al se drugi ne slazu... Elem, ima u sky-u neki shure, pa nek vidi, ja ovih dana idem po omnitronic onaj od 170e, pa cu da pustim sebi sta hocu u monitor, a ona neka urla tamo koliko oce... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam svoj resio ohtopax antifonima, lepo krknem ono u usi i sve se cuje savrseno, 30-ak db tise sa vrlo malim izmenama u zvucnoj slici.I stedim usi sto je najbitnije.Ali je nemoguce pevati sa tim.I odoh sad na pivo
Jel si mislio na ovo, kad kazes "krknem u uvo", http://www.alpine.nl/EN/consumer_musicsafe_pro.htm to pitam zato sto neznam sta je ohtopax, da li su slusalice ili ovi dempferi za uvo ? Ajd' ziveli za pivo !! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|