|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
ma lap top je vrhunski .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
vrhunski je svaki u kojeg se mozes pouzdat da ce ti zavrsit posao
![]()
![]() |
#23 |
Ivan Lekic
|
![]()
Apsolutno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Meni FF800 na laptopu gurao do 10 kanala 44,1/24 bez ikakvih problema ikad.
@Zvincic Jel' ogromna razlika u kanalima snimljenim sa ff800 i ada 8000? @ostali Externi Hd... ako je dobar, mogu li se sa njega vuci i neki VSTi ako nemam na internom mesta za data od VST-ija?
![]() |
#25 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() nego cudim se, samo 1V razlike ga sj*be ?!?!?! nevjerojatno da su tako osjetljivi.. reci, zar se ne moze toj varijaciji napona doskociti nekako? nemam pojma, samo pretpostavljam.. da se nosi sa sobom neki UPS, ili conditioned power supply, koji "uvijek" izbacuje stabilnih 220V. jedan laptop, 8 - 10 kanala preampa i dva alesisa HD, ukupno ne trose tako puno ampera, to nebi morao biti neki mega snazan ups, daklem ni skup.. ima li takvih sprava uopce? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() pa da , ja tako i radim kako bi minimizirao mogucnost da se tako nesto desi, i imam rig koji je 99.5% stabilan ![]() ![]() ![]() jako su pipavi jebiga, ali ova kombinacija kazem ti radi super. Prvo sam probao samo ups bez furmana i bilo je bolje, ali i dalje je bilo problema, ali ovaj sad setup razbija. plus nije lose imati neki tepih sendvic od azme ili sl da se spreci drmanje od subwoofera, jer kad se otpanje a ti si na toreti, sve se trese, nego napravis antishock tretman i da vidis kako se okrece brojcanik na njima bez prestanka ![]() no, uvek na lajvu, bekap bekap i bekap ![]() pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
A poslije cijele kompjuteraške priče ne zaboravi jednu jaaako bitnu stvar!
Obavezno provjeri kako je džamperisan Direct Out na Wizardu! (Da ti se ne desi kao meni da snimim total crap!) Fabrički je podešen na Post Insert + Post EQ, tako da ćeš dobiti neupotrebljiv snimak, posebno ako live tonac bude morao ekstremno koristiti EQ (a obično je tako). Mali zaje& kod tih malih miksera je što moraju da se otvore i da se na svakom kanalu prebaci džamper na Post mod. Nije neki posao (završićeš za sat-dva) ali nemoj da dočekaš poslednji momenat! Poz!
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
nije
![]() |
#29 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ivan Lekic
|
![]()
evo da kazem .. 4 sata sam koristio lap top sa ff800 a od toga 120 minuta sam snimao 16 kanalno ..
i sve je radilo bez ikakvih problema .. Svaki dan cu ovako raditi kao proveru da vidim kako reaguje a kazem evo 4 sata odlicno radi .. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
live snimanje u fl | dmhmaestro | Tutorijali | 4 | 30-08-2009 10:45 AM |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Snimanje fagota...? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 29-03-2008 04:55 AM |
PC snimanje gitare | zadresar | Gitarska Produkcija | 2 | 26-02-2008 06:48 PM |