|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
ja sam na mom hp6735 (5200rpm je hard), uspešno poterao 8 inputa sa FF, čak je hteo da 3 minuta (koliko sam ga testirao) snima i na 176khz samplerate. Tako da očekuj da će ti na 48 raditi skroz ok, i to tako što ćeš adatom ići u FF iz octamica, a pritom, na samom FFu namesti limit bandwith tako da ti tera samo ad konvertere i jedan adat input, jer tako manje smaraš fw port. Što se samog harda tiče, radiće. Jedino obrati pažnju da pobiješ sve žive aktivnosti koje lap inače radi (meni nije hteo da radi stabilno snimanje dok nisam pobio skype, msn, wifi, AVG i sve što držim na tom lapu jer mi je on prvenstveno internet mašina)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
nedavno sam snimao 18 kanala (44.1 24bit) na eksterni usb2 hard bez frke...vise od 3 sata kontinuirano.
isto je u igri bio ff800 a sa njim behringer ada8000 moci ce i na laptop direktno (5400 rpm disk) ali OBAVEZNO mora da bude ukljucen write cache na disku (testirao sam snimanje 24 kanala preko 3 sata). pisao sam nedavno u arthurovom threadu o visti upravo o ovoj situaciji.
![]() |
#4 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ivan Lekic
|
![]()
vec je ukljuceno .. stiklirano kao enabled
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
malo sam testirao i u jednom trenutnku u stanju mirovanja .. nista nisam radio .. odjednom je pukla konekcija izmedju lap topa i ff-a .. iz cista mira ..
Posle sam snimao nesto, malo testirao i sve je radilo dobro .. Uhh .. sve mi ovo nekako nesigurno .. i ona varijanta .. APP .. Ako Prodje,Prodje .. a ne svidja mi se ta vrsta kockanja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
da naravno . lap top je kupljen samo za to i pali se samo kada treba da se snima .. znaci suv windows .. sa cubase-om i ff-om ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
live snimanje u fl | dmhmaestro | Tutorijali | 4 | 30-08-2009 10:45 AM |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Snimanje fagota...? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 29-03-2008 04:55 AM |
PC snimanje gitare | zadresar | Gitarska Produkcija | 2 | 26-02-2008 06:48 PM |