|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Ref:
WWW,TOČKA,RUMSKI,TOČKA,COM HEJ,HEJ,HEJ,DRŽI MIŠA,BUDI SVOJ Last edited by Tonko; 10-10-2008 at 08:55 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Doruckujem rucam veceram ,novi dan
Doruckujem rucam veceram ,novi dan Doruckujem rucam veceram ,novi dan a aa aaa .. A aa Aaa i tako godinama A aa Aaa i tako godinama A aa Aaa i tako godinama Doruckujem rucam veee ceee raaaaaaaa m - tush !!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
samo jos jednom, uz tebe znam da mogu. ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
O.K. Konkurs zaključen.
Konačni tekst : OSLOBODI ME Zarobljeno srce vidjelo je Svjetlost. Želim da poletim nekud u slobodu! Želim opet svoja krila, ja da imam! Želim da ponovo nadati se mogu (nadati se mogu) Kao svenut cvijet : bespomoćan - sam ; Čekam svoju Vodu, čekam svjetlost Sunca ... Daj mi da moj život, opet, ima smisla! Skini led sada sa mog srca (sada sa mog srca) Oslobodi me! Ljubavlju okupaj me! Srce nek' uzdrhti, od sreće pregoleme! Put pokaži mi! Da zablistam - Ti pomozi! Meni Si sve. Meni Si sve !!! Bez Tebe ja umro bih !!! (Goran Topić, god. 1999) Last edited by alfom; 22-11-2008 at 04:34 PM. Reason: Uuupssss. Autor zaboravio čitav tekst!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Sta ces, svi pricaju kako treba da se radi nesto ozbiljno, kako niko ne radi nista, a kad dodje makar banalan trenutak da se uradi nesto ozbiljnije, sve se zavrsi na sprdnji...
![]() ![]()
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
pih,citao sam nadajuci se da cu da dam svoj doprinos,ali teska posla
![]() pa nista,onda ,pisem nesto za svoju dusu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paznja,kompozitori,tekstopisci,aranzeri,admini.pro i junior memberi | oliver10 | Predlozi i sugestije | 16 | 05-03-2008 05:45 PM |