|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Oba pitanja cu postaviti u jednom threadu
1.Da li steinberg virtual bassist ima vise od jedne oktave i ako da kako da je dobijem ? 2.da li neko zna kako da koristim refill unpacker(a predpostavljam da je to ista stvar sto i refill viewer).Slijedio sam upute ,stavio sam .exe file u reason folder i onda pokrenem taj exe file i on se otvori i ![]() Unaprijed hvala
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
mislim da je sve iznad c3 pogodno za sviranje ako nema iznad te oktave koju trazis onda je nema uopste...
a ovo drugo pitanje ne`am pojma |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Sto se tice refill unpackera ima neka caka ali vise se ne sjecam. Mislim da moras desnim kliknut na dir u refill u. pa onda unpack ili tak nest...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
zasto uopste koristis virtual bassist?????????
Program je pun bagova uz to i jako lose radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
i ja ga isto nekad koristim pored trilogy-a.. jebes ga ima neka malo chupavija muda, nije tezak 100GB i moze se zanimljivih stvari uraditi sa njim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
virtual bassist definitivno u klasicnom midi modu ima samo 1 oktavu.Provjerio sam na cubase forumu.
A refill unpacker jos uvijek nisam nista nasao,ne pomaze uvijek Google,ako neko zna treba mi ko hljeb. ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
jednu oktavu ima sto je totalno bezveze....
ali je fora sto on vec ima dosta "odsviranih" stilova... slicno kao virtual guitarist |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virtual bassist | Zid | Audio Software | 20 | 25-04-2006 10:31 AM |
Virtual Bassist | puRe | Audio Software | 21 | 23-11-2004 05:21 PM |