|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Bok!
dakle, u trenutku kad sam odlucio prodati Matrixa 6, krepao mi oscilator (barem mislim da je u njemu problem) Problem se manifestira na sljedeci nacin - svaki 5 voice zvuci kao da je filter otvoren do kraja, bez obzira na ostale voiceove, znatno je glasniji i ne pokazuje neko pretjerano postovanje prema envelopama. Oscilator, jel da? Ono sto me zbunjuje je da postoje neki patchevi gdje se problem uopce ne primjecuje, a nisam uspio pronaci neki pattern u tome - nije do filtera, nije do unisona, nije do balansa oscilatora, ni do envelopa... ne kuzim. Zna li tko koliko bi kostao popravak, i tko bi ga u Hrvatskoj znao obaviti? Puno hvala na dijagnostici i savjetima. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Oberheim OB-X !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 15-11-2008 02:42 AM |
Oberheim OB3 | on Lord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 15 | 23-10-2008 04:38 PM |
oberheim OB-X | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 26-12-2006 03:31 AM |
Oberheim OB12 | Starter* | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 04-07-2005 07:20 PM |
Oberheim OBXA mp3 | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 15-06-2005 03:54 AM |