|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
aha, jesmo kontradiktorni. moja jedina referenca je trenutno Allen&Heath, kod koga je vrh - send, a ring - return. znači, ne bi radila opcija "do pola". moguće da je kod mackie obrnuto, gde bi ovo pro?lo (i sa mono jackovima)
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
MAO
|
![]()
i zapravo će mi ortak koji mi daje spravu na probu dati i FW card za nju, tako da cela zajebancija otpada.. Offe, razmisli i ti o tome, taj fw je nešto tipa 300e, a mislim da će te multikori izaći bar pola te cifre ako ne i više .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Razmisljao sam i o fw varijanti, ali nemam toliko cesto terenski rad da bi mi se to isplatilo. A opet, verujem da je FF800 bolja sprava u A/d segmentu od toga sto dobijam sa mackie-vim FW. Drugo, meni ce onyx vise da sluzi za tezgarenje i kao pre za bubanj kad ga snimam (3, 4 puta godisnje).... tako da moze i do pola sa mono jackovima
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Midi kabl, na USB | Domestos | Computer Hardware | 12 | 24-02-2009 10:53 AM |
du?i kabl??? | File | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 28-07-2008 10:51 PM |
Worldclock kabl | Studiokoka013 | Computer Hardware | 1 | 07-05-2008 11:35 AM |
1616m MicroDock kabl | vmiro | Computer Hardware | 4 | 11-01-2008 04:41 PM |
Mikrofonski kabl | korenjak | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 15-11-2007 07:30 PM |