|
|||||||
| DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Banned
|
Quote:
Nemoj se primati, radi sa tim sto imas. I ne filozofiraj. Vreme utroseno na filozofiju, utrosi za miks. Naravno da postoji, ali ga ne pravi "analogija", vec producent. Dakle, nije do "sprave", vec do coveka koji radi sa "spravom". Last edited by google; 09-11-2008 at 11:04 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Vi ljudi zbilja niste normalni!!! Daj se vratite pa pročitajte sve postove koje sam napisao na ovu temu. Šta su svi disleksični ovdje?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Moderator
|
Quote:
Ko je disleksican, a ko ne, ali je tebi definitivno atrofirao osecaj za realnost, a takodje i osecaj za lepo ponasanje. Zamolio bih te da se smiris i da se ponasas u granicama pristojnosti. Ovo je zvanicna moderatorska opomena.
|
|
|
|
#4 | |
|
Ivan Lekic
|
Quote:
ili bolje sebi kupi za te pare vrhunsku graficku i dobices i 2D i 3D zajedno .. tako da u zbiru mozes imati 5D dimenziju |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
eeeeeeee ivice,ivice pa ovo je totalna smejurijica ...2d,3d,5d....a sta ako uzmem 2 graficke koje rade u slim rezimu...2x2d+2x3d...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Quote:
A da li je ima ili ne to je do coveka koji radi. Mozes dobiti iluziju dubine i sa zvucima iz integrisane muzicke kartice i najlosijim, besplatnim softverom... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pro Member
|
Imao sam Duende na par dana.... Vise mi se svidja Uad.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
jer bi mogao da opises/priblizis razliku?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ivan Lekic
|
Jos jedna jako bitna informacija kada je u pitanju registracija UAD2 kartica ..
Kao sto smo vec rekli registracija je moguca iskljucivo online sa racunarom u okme se nalazi uad2 .. Samo kada je u racunaru pored UAD2 i UAD1 kartica se registruje na pravom mestu .. gde se nalaze sve ostale kartice i tako nesmetano svi koriste pluginove .. Ali kada je UAD2 sam u racunaru,account to vidi kao odvojenu grupu .. i onda registruje UAD2 ali kao system2 ili group2 i onda nije moguce koristiti plugove iz grupe gde se nalaze sve kartice i svi pluginovi .. U tom slucaju potrebno je da pisete supportu da vam karticu prebace na pravo mesto tj.u onu grupu gde se sve kartice i plugovi nalaze .. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|