|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ma gdje si nasao monitore po toj cijeni? Mozda komad?
Kod zvucne ovisi za sta ces ju koristit tj. koliko ulaza i izlaza ti treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa covjek rekao da ima budzet za monitore 600?, znaci to mu nece biti ni dosta a kamoli da ce sta ustedjet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ma mislim po komadu, ma dobro to je ta cijena 600? vi?e-manje ne fiksno, dakle ako ide znad ne?to nije problem.
Ovo su cijene iz Artista (za Adama), a iz Promet tehno prodavnice (Yamaha) za Yamahu naravno.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
E kod zvučne to nekako dođe ovako ... imam par mixera (DJ) koje ću da prodam pa sam razmi?ljao opciji da taj novac nabacim za bolju verziju zvučne, a druga opcija je da idem sa nekom studijskom miksetom (12 kanala bi mi bilo haman pa dosta).
Sad kombinacija recimo gitara>mixeta>sound card>Mac nisam siguran da mogu povoljno proći tu ... no odmah da upitam dali je bolje da uzmem konkretniju zvučnu (u ovom slučaju M-Audio 1814) ili manji M-Audio+ neku miksetu. Financijski je bolja solucija sa rasko?nijom zvučnom, ali imam na umu da često imamo live gigove gdje mi je na bini potrebna mikseta (dakle trebao bih ne?to univerzalnije). I to je jedini razlog, jer nikad ne snimam vi?e kanala odjednom. Inače mikseta je planirana tek pred ljeto ali eto sve moguće solucije navodim kako bih dokučio najbolju opciju.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
your setup? | SumAnuT | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 66 | 18-08-2009 12:23 AM |
HDD Setup? | iDSMB | Computer Hardware | 3 | 21-01-2009 10:34 AM |
Home studio setup | dvuckovic | Tutorijali | 21 | 22-10-2007 11:59 AM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |