|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
ah..ja ne volim engleska imena...
evo par što mi pada na pamet Unutrašnja Kontrola Tito i Pioniri Disidenti ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Strujne koke
Muzičari koji ne piju Stojine stare cice Stojine nove cice Evrossi Bakšiš džabe Dozovi me! Carevi kafane Nekad bilo Sviramo do zore Penzije povećane ... , ... Last edited by alfom; 08-11-2008 at 05:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
alfom - ovo zvuci kao neki naslovi iz zute stampe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Culture Balkan Brothers
OFF Band Grupa OFF Off-On Hoću-Neću Eto babe-Bakšiš džabe 7/8 University Sexy-Kexy Đerdapske turbine folka Pop-Rok-Folk Ne sviramo opere Last edited by alfom; 08-11-2008 at 06:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Veceras Dzaba Pivo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ko je prdno?
Ziva struja Ni kod babe dzabe OFFucani gilipteri Narodnjaci su zakon Oko kuce oluk Ludo i brzo Obli trbusi Golemi kukuruzi ![]() Seksualni Pishtoljsi ![]() Ovu pesmu sviramo prvi put Pojacavamo se za oktavu Pobismo sve Nemce Hocemo jos Miris parizera na mikrofonu Status OFFline Praline i dedamraz Jagode su jagode Moravski biser Psi Dzukci Budale i balerina Sodom i gomor ![]() Pinkichaste ruzice Dva muskarca i zena Jedna baba sto problema Babadevojkina nevinost Smrt pod okriljem noci Severni vetrovi Gotichari sviraju glasno Lezi gore OFFtamolog bez licence OFFućujemo po lokalima Punimo do vrha Pusenje je stetno po zdravlje Amebina osveta VETS je zakon Pravi muskarci piju pivo Pepsi je za devojcice Mamini i tatini sinovi Napaljeni u klubu Bum tras bend Amadeusovi sinovi Ce mol pet minus sedam Ratari uzvracaju udarac Reci kevi da slusa hard & heavy Rumunski brkovi Za ukidanje viza Muzicarske kurve...
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
hahahahahhah vrhunska imena.. kad smo vec kod toga.. odushevilo me ime jednog metal benda..
"H' Trsh!" se zovu.. shteta, nisam imao para da kupim kartu (iako ne slusham metal).. hahah.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Denyken kao gitarist/član benda | Reinhardt | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 08-04-2009 06:32 PM |
Umjetničko ime/ime benda/nadimak | ANITA | Razno | 22 | 14-11-2007 03:42 PM |
Ime benda | Mogli | Razno | 14 | 30-11-2006 11:28 PM |
ime benda - help! | makaay | Razno | 28 | 30-11-2006 01:30 AM |