|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Vidi se da brzo usvajas znanje...
![]()
![]() |
#22 |
Ivan Lekic
|
![]()
uvek sam umeo da pokupim znanje od starijih i iskusnijih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
moderator
|
![]()
ogi (posto sam videla da reagujes kad neko siri negativnu energiju po forumu) zar ne mislis da su ovakve i slicne provokacije i aluzije na prethodne 'vatrene' threadove suvisne?
izvini sto se mesam ![]() uz svo duzno postovanje ivanu,mada kapiram da ce covek i sam razumeti , ovo je bilo nepotrebno,i bas nepristojno,jer se ne obraca direktno osobama kojih se to sto je rekao tice.. eh...bogme, poveliki progres u neprijatnoj atmosferi na forumu u poslednje vreme..verujem da se mnogi ljudi ,koji zapravo mogu puno znanja,saveta i iskustva da podele sa clanovima foruma,ustrucavaju da se oglase... iskreno,citam svoje postove dva puta u poslednje vreme pre nego sto postujem,da budem sigurna da nesto sto sam rekla ne izazove nekog ko jedva doceka da iskaze svoju velicinu,pocne da istresa svoje frustracije na meni...stvarno postaje iscrpljujuce..i predvidivo.. eto,rekla sam svoje misljenje,pa me sad onako 'po rumski' ![]() but why cant we all just get along? eeva aka rodney king lol.
![]() ![]() "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." Last edited by Eeva_r&b; 06-11-2008 at 01:21 AM. Reason: greska u daktilografiji...sadrzaj isti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Iva, sve je kul
![]() Deki i ja smo sinoc dali sebi malo oduska "u prazno" i smejali smo se kao blesavi svojim budalastinama, tako da ovo ne treba da shvatas ni najmanje ozbiljno. Niko ti nece nista, ne boj se ![]()
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
moderator
|
![]()
-- upravo sam se istripovala da si na mene mislio. hahah.
pukla sam.
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]() ![]() ![]() ![]() Gde su mladi, tu i sala vrca... ![]()
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |