|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
vaso, hvala za review...
naravno, za svaki snimak iako mozda dobro ispadne na kraju, onaj koji je snimao uvek zna gde su bile greske i sta mu i dalje smeta, sta je moglo da bude bolje. konkretno, bas gitaru, na koju imas zamerku, snimao sam na malom roland cube pojacalu, koga je veliki hughes and kettner, kojim sam snimao gitaru, pojeo... jednostavno,to sobno pojacalo ne moze da izgura potrebne frekvencije. mislim da je bolja varijanta bila snimiti ga preko di boxa, zbog frekventne obuhvacenosti, + bih sigurno imao definisaniji attack nego sto to zvucnik moze da obezbedi, a punch je, po mom misljenju, veoma potreban u ovakvoj muzici... pesma je moja, dakle autorska, ja sam snimao sve gitare i pratece vokale, pevac je pevao lead vokal i njegov je text, a bubnjar iz benda je bio zaduzen za bubnjeve. a za drugu pesmu, haha... ![]() kada zavrsimo album, snimicemo bubnjeve u nekom studiju, to stoji ... ![]() sve najbolje, pozdrav! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
House-rock | zoolander | Promocija radova | 1 | 02-04-2009 10:36 AM |
electro rock | noonchaka | Promocija radova | 8 | 25-03-2009 04:03 AM |
Zlatiborski rock | OFF | Promocija radova | 12 | 15-10-2007 05:09 PM |
Instrumental rock | arajlo | Promocija radova | 3 | 26-06-2006 05:16 AM |