|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ak sam te dobro shvatio ti trebas neku vrstu brassa dobit. Znaci u ritmu kojem ti sviras da imas samo duplanje glasova u harmama?
Uspio sam dobiti nest tak u Liveu, on ima midi plugin "scale" u koji uneses ljestvicu koju hoces, napravis jos dva kanala sa istom ljestvicom ali stavis prije ljestvice pitch za 4 odnosno 7 gore. Time dobijes kvintakorde koji pasu unutar ljestvice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
A sto ne probas da pozajmis neki od CME kontrolera od nekog i da na njega prikacis wind controler, da ti CME bude samo veza izmedju BIAB-a i kontrolera? U sustini signal koji izlazi iz kontrolera je isti, mislim da ga CME ne odvaja od onog iz klavijature vec da kontroler dodeljuje samoj klavijaturi, sto znaci da ako na kontroleru sviras C3 (lupio sam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Creamware Pulsar ll ? Dajte mi savet | GERAG | Computer Hardware | 2 | 22-01-2008 11:38 PM |
Dajte Savet | a&n | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 14-01-2008 04:27 PM |