|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav!
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Gitara je ova iz mog avatara, Ibanez RG370DX, EMG-60 u brigde-u i 85 u neck-u.
Imam utisak da bi ovo mnogo bolje zvucalo sa nekim Les Paulom sa standardnom mahagoni-maple kombinacijom, ali o tom potom. Evo jos dva klipa sa istom kombinacijom: http://www.box.net/shared/ix4ca2ktar (Man Made God, nazalost nije moj riff ![]() http://www.box.net/shared/pbmojp9qm1 (ovo je stvar koju trenutno radim, fale jos vokali i propisno odsviran solo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Senior Member
|
![]()
slusam drugi link
uopste nije lose...bas volis da bendujes probaj da ubacis neki deo sa brzim tempom,cisto da prelomis pesmu
![]() |
#44 |
Member
|
![]()
@Mancha
Ljudino koja je procedura za kupovinu Metal shop packa,koja je cijena i isplatili se? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Koliko ja znam,poslednja cena Metal Shop pack-a je bila samo 25$,a da li se isplati,mislim da da jer je kinta smesna.
Pozdrav!
![]() |
#46 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nice ![]() Samo srezi na gitarama te baseve, bas su boomy. Reci mi, svo je sve svirano na bridge pickapu? (emg 60) Nekako mi zvuci kao da je neck pozicija. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Member
|
![]()
Cijena Metal shop-a je vaistinu povoljna.Samo me interesuje na koji nacin do njega.Nesto sam citao na line 6 sajtu al` ja sam malo spor sta ces
![]() cu da osjedim od ovih novih tehnologija.molim nekog ko je nabavio metal shop pack da mi malo ovo pojasni? "Internet je cudo" Cudno imam osjecaj da sam ovaj post vec kucao i da se ponavljam hmmmm ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Member
|
![]()
Odes na Line6 site, ako vec posedujes neku spravu pretpostavljam da si je aktivirao, pa da imas nalog na site-u. Odes na shop, koju god spravu da imas, izaberes Toneport, posto su za njega najjeftiniji dodaci
![]() Od njih dobijes na mail kod koji ukucas u Line6 Monkey, on sam skine i instalira sta ima i to je to. @Muzzy Ritam je neck (85), solo je sa EMG-60. Na istom presetu 60 za ritam zvuci kao neki old-school Megadeth |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Member
|
![]()
[quote=Mancha;221562]Odes na Line6 site, ako vec posedujes neku spravu pretpostavljam da si je aktivirao, pa da imas nalog na site-u. Odes na shop, koju god spravu da imas, izaberes Toneport, posto su za njega najjeftiniji dodaci
![]() Od njih dobijes na mail kod koji ukucas u Line6 Monkey, on sam skine i instalira sta ima i to je to. Aktivirao?Mozes malo da mi pojasnis ovo?Treba da se kao registrujem da me oni imaju njihovoj bazi podataka ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |