|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Znaci ili kartica od 100 tinak i vise evrica ili da vezem klavijaturu na PC
.ebem li ga sta je pametno Hvala Pozdrav
![]() |
#12 |
Vibrator
|
![]()
lepo smo ti dali savet, probaj da pronadjes kvalitetniji soundfont.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Poskidao sam gomilu fontova, drajvera, playera, pathceva... ![]() Povezivao ovako i onako.Ima par nacina gde se dobija odlican zvuk ali je problem sto par fajlova zvuci super, a posle nikako i tako u krug. Najpribliznije (najbolje)sto sam dobio je preko Yamahinog Soft syntija. Gitara, violina, truba ... moze da se razlikuje i to zvuci prilicno prirodno ali na klavijaturama (PSR540, RD700Sx, Casio-MZ2000) je to mnogo,mnogo lepse. Dosta fajlova se malo razlikuje od orginala(mp3)- samo glas fali. Ja opet kao shvaba tralala: al je na PC-iju(bez povez. klavijature) moguce dobit zvuk kao na aranzerima ? ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ajd ovako
Daj link ili naziv koji soundfont da skinem. Mozda nisam nasao onaj pravi.
![]() |
#15 |
banned
|
![]()
Ako si već sve to probao, očigledno da je nemoguće, zato se dr?i aran?era.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Naravno da aranzer zvuci mnooogo bolje ,ipak je cena i do deset puta veca.Moje iskustvo (a imam ga dosta) je :
1.Kupis MIDI inerfejs (oko 40 e) na USB, povezes na aranzer(modul),odlican rezultat! 2.Preinstaliras PC na windows 98 (mozes na posebnu particiju tako da imas i XP i 98 pa biras prilikom podizanja sistema) i instaliras Roland SC 88(virtuelni SOund Canvas 88 ciji cip set boja ima uglavnom svaki bolji aranzer) i u Van Bascu prozoves u Setupu da boje idu preko njega.Dobijes zvuk 70 % aranzera (malo namunjis na eq i to je to) |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
Imam negde na tavanu Roland SC PRO. Nesto mu fali i godinama stoji gore. Ako ga popravim to ne bi bilo lose resenje. Boje su mu odlicne. Hvala ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Member
|
![]() Quote:
Dajtte neki konkretan soundfont. Rasturio sam Rolanda , cini sa da je malo vise s.eban ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Jesi li probao sa Hypersonic 2? On zvuci mnogo bolje od S. Canvasa! Imas u njemu kompletan editor tona, moguce je praviti kombinacije boja i jos svasta. Bukvalno kao jedan solidan modul od klavijature.
Mislim da je za pustanje fajlova i vise nego dobar a od PSR-740 i slicnih sprava zvuci sigurno bolje! Pozdrav i srecno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna Usce Video - nije lose uopste! | DaBear | Razno | 0 | 25-08-2009 05:28 PM |
Reborn (I refuse to lose) | dede | Promocija radova | 13 | 17-07-2006 09:39 PM |