|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Nakon ucitavanja tj. inacijalizacije, nema zvukova,ne cuju se stilovi, nista na njemu sta god pritisnem,
sve funkcije svijetle i rade normalno. Zvukovi dodju sami od sebe nakon sto pustim DEMO, to sam zamijetio ili nakon sto ga pustim par minuta (ZIP za to vrijeme nista ne ocitava)ili nakon nekoliko paljenja. Nakon sto zvukovi dodju, mogu ga zagasiti i upaliti nako toga odmah sve radi... Molim ako neko ima kakva iskustva s tim..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
Najvjerojatnije zip ima bad sektore, pa zablokira klavijaturu. Pozz..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pokusao sam, nema zip veze s tim,izgleda da su dvije mogucnosti ili napajanje ili OS
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Cuo sam da su OS na net-u ne znam koji link neispravni,ako neko ima direktno da mi snimi iz klavijature OS 2.01 i posalje na mail, to je zadnji koliko znam da je izasao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Popravljeno, mijenjano nesto na napajanju i bilo problema sa nekim chipom sad radi super
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
POPRAVLJENO!!!
Ako neko ima originalan zip da mi posalje backup na mail mario_miksic@yahoo.com Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland VB-99, VG-99 | grada27 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 12-02-2009 01:12 AM |
Kupio bih Roland SH 201 ili Roland Juno D | dzibg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 15-01-2009 12:50 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |