Uzas uzas uzas

Sinoc sam dosao kuci morao sam da popijem par piva da se smirim(i inace bi ih popio, al ajd kao-morao sam

)
Covek je prvi put dosao kod mene pre dva meseca da otpeva pilot snimak, na postavljenu matricu da bi ja mogao da zavrsim aranzman(volim tako da radim da mi se ne bi desilo da posle nemam gde da uglavim vokal).Odmah nas dvojica (kolega i ja) snimimo koliko je sati i sve mu kazemo na cemu da radi-naime decko je vec predugo u kafani, ima neki nemushti triler koji (zamislite)melodine ne moze da razluci koji su tonovi u pitanju, ima neki bambi vibrato, sve se nesto kliza oko tona, al nema veze sve se da srediti

Prvi put dolazi-katastrofa(btw moram da kazem da sam veoma strpljiv, veoma podrzavacki nastrojen i uvek promislim pre nego sto bilo sta kazem da ne mislite da sam se poneo kako ne treba), vidimo mi-ne ide, on kaze nije mu jasno-kad peva u kafani to super zvuci svi se oduseve, aplaudiraju mu, bla bla... Ja video da je decko poceo da se nervira, da mu uopste nije jasno kako mu glas tako "izlazi" kad je na svirci to super i , pa reko da ostavimo to za neki drugi dan.Sledeci put ja nisam bio tu, dolazim sutradan, moj kolega pobeleo, kaze-stvarno nije moglo bolje, da su ostali skoro celu noc i da on vise ne zna sta da mu radi.Ja slusam-opet katastrofa-ni emocije, ni dikcije ni tehnike, nista.Zove taj decko mene pre neki dan( u stvari me zove svaki dan da mi objasnjava kako mu je dosta kafane i kako hoce da napravi karijeru i ubi me od smaranja, al ajde)ovaj put hoce opet da snimi al da sami nas dvojica radimo.Ajd, reko' ok mozda ne vibriraju on i taj moj kolega kako treba(mada decko zna stvarno mnogo o pevanju).Sinoc majstor jedan tejk, drugi, treci. I opet poceo da se nervira jer cuje da to nije to kako bi voleo da zvuci.Probali solid tube, probali 87, probali neki neumann klon, SE. Nije me mrzelo, cisto da vidi covek da ne peva mic nego on. I tip izlazi da zapali c igaretu i zapocinje besedu kako je on snimao neki demo i kako mu jedan dan nije islo al se sledeci dan naljutio i otpevao iz prve i kako to da mu kod mene nikako da izadje glas i kako mi nesto nije u redu sa studiom da se on tolko muci i nista
Sta reci, sta reci