|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
znam...ovca sam...kontam ne morate biti i Vi, zato i pisem o ovome...:/
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
![]() Quote:
kapiram ja tvoj problem.. recicu ti samo da je mene artist jebao oko 6 meseci isto oko multicore-a.. a ja sam chekao svo to vreme sa izgradnjom studija (da bi ih provukao kroz zidove i akustiku) shto znachi da nisam radio nishta to vreme.. shto znachi shta? izgubio sam klijenata pun kurac.. nisam ni pomishljao da im pravim sranja dok Igor nije pocheo da me izbegava.. e tek sam onda ukapirao o chemu se radi i najebao im se mame, i njima i gazdi.. i sad me svi poshtuju, a igor bezi od mene ko djavo od krsta.. znam kroz shta prolazish, al ti kazem josh jednom.. udahni.. izdahni.. to su samo pare, nema potrebe praviti sranja oko para.. i takodje ponavljam, nije mirko takav.. ako greshim, prebijte i mene zato shto sam slep jbg.. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
...upozoravao sam ga da ne gubi ugled zbog 200 e...i nisam od likova koji nemaju strpljenja i razumevanja za tudje probleme ali ipak...silicon je malo popizdio zato sto je u organizaciji zajedno samnom i zna probleme, a i izgleda da je to bio jedini nacin da privucemo paznju neciju...posto smo vec trazili pomoc ali niko nije odgovarao. necu praviti probleme coveku, naravno, ali necu ni pustiti da mu to prodje samo tako ako nastavi da me ignorise. barem cemo upozoriti ostale na njegovu poslovnost i etiku...
ako gresim, neka me ubedi u suprotno... |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
ma bre.. prodao mi je pojachalo za zvuchnike.. 400 eura.. nije hteo da prebroji, rekao je da veruje, jer ako ga zajebem da nece biti dalje priche izmedju nas.. pa sam ga onda zamolio da prebroji.. garantovao je da je sve uredu, ali ga nije palio godinama.. uglavnom, pojachalo ima mali sjeb.. a ja zbog manjka vremena josh nisam zvao majstora (njegovog) koji ce popraviti pojachalo (o njegov troshak)..
shto se artritisa tiche, mogao sam da pokupim kesh.. al nisam imao od koga da kupim ono shto mi treba.. to je problem.. znali su da su jedini preko kojih mogu tako neshto da odradim.. shto se tiche moje naivnosti, veruj mi brate.. jesam mlad, al nisi svestan kroz shta sam sve proshao i koliko sam preko upoznavanja sebe skapirao kakvi su ljudi.. ako neshto mogu da procenim, to je kakva je osoba koju sam upoznao tek skoro.. shto se dokazalo tachnim mali milion puta.. takvih se budala drzim po strani, da me ne bi zajebali.. a kad zajebu nekog od ortaka.. prost odgovor: "shta ti kazem, told u so.." poz |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Prethodni thread je obrisan zbog explicitnih pretnji. Ovde su obrisani postovi koji sadrze pretnje, a sada cu ga i zakljucati jer ovo nije mesto na kome se moze komunicirati na takav nacin. Ako je neko prevarant, to svakako treba reci, ali koristiti forum za pretnje, to vec malo teze. Postoje institucije nadlezne za to, a sto se mene tice, igrajte se mafijasa, radite sta zelite, ali ne ovde.
#18 | |
Mason
|
![]() Quote:
Hoću da kažem samo da sam davno i više puta skretao pažnju na prevare i pokušaje prevara na forumu. Ako je stvarno neko uradio tako nešto, onda to treba da se zna, teme ne trebaju da se brišu, a uslov da ne budu obrisane je taj da budu pristojne i bez pretnjii. Razumem bes i ljutnju i to ne samo zbog izgubljenih para, već i zato što je neko dozvolio sebi da o nekome razmišlja kao ovci za šišanje. I sam sam se našao u takvoj situaciji i osećaj mi je poznat. Ipak, treba obuzdati strasti i problem izneti pragmatično i argumentovano... hladne glave. U ovom slučaju očekujem da se Master javi, objasni i reši stvar. Žao mi je što čujem ovo što čujem. Ukoliko je neko nešto izmislio, ili ako nije bilo loše namere, čovek će se javiti i objasniti, a ako se ne javi, jasno je šta je u pitanju. Ljudi treba da znaju sledeću stvar: -Forum nije odgovoran za oglase, ponude na p.m. i slično, kada su ovakve stvari u pitanju, jer oglas može da stavi svako. Da bi znali da je neko prevarant, pa istog sprečili da se oglašava, prvo mora nekoga da ispali, a onda je kasno! Ukoliko vas je neko prevario, pišite o tome (ALI BEZ SUVIŠNIH EMOCIJA), jer ako ne pišete, taj neko će sutra da prevari još nekoga.. Oggy-ja, Maxa, mene... bilo koga. Znam ljude koji su prevareni, a ćute (što je njihovo pravo), ali... nije sramota biti pokraden, sramota je pokrasti nekoga!!!! P.S. Oggy, ako misliš da treba, moj post slobodno obriši... jer... TEMA JE ZAKLJUČANA.
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
Nema potrebe da se brise. Sve je na mestu sto si rekao ;-)
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|