|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#301 |
Moderator
|
![]()
pa to ti pricham.. jbg, minimum 15 puta sam se izleteo i pocheo da se raspravljam sa profanima da ne bi nastavljali prichu.. poshto prichaju potpuno pogreshno.. vishe se ni ne secam shta je bilo u pitanju.. davno to beshe.. pre 2 godine hahhaah
uglavnom ako mi on ne pomogne, nema mi spasa.. al njega je uglavnom bolelo uvo.. i svi ostali kao "smiri se".. pa jebem mu misha, smiri se.. svi dajemo pare da bi nam ovi prichali baljezgarije.. shto se prakse tiche.. u prvoj godini smo snimali jebene gajde.. kineza koji je uchenik nekog bugara (koji je kao vrhunski svirach irskog instrumenta) A ZIVI U SRBIJI.. vateva.. snimili mi njega sa ona dva mikrofona shto smo imali.. bez ritma, bez ideje shta cemo dalje sa tim.. i asistent "sad cu da vam pokazem kako se kompresuje signal"... po prichi je naredna tri sata neshto drkao kompresore NA GAJDAMA ?!?!?!? ja sam zapalio posle 10 minuta, jer sam video chemu vodi.. i tu stvarno nisam imao zivaca da objashnjavam da NEMA JEBENE POTREBE DA KOMPRESUJEMO LIMITUJEMO ITD VEC SNIMLJENE GAJDE.. zato sam rekao asistentu (predavachu), brate ja palim kod ribe, a vi se svi jebite.. zorke je carina donosio svoje mikrofone da bi mogli da uporedjujemo stereo modularne oktave i rode nt1 i nt2 hahahahah.. imam utisak da se vishe nije ni pojavljivao na faxu od kako sam ja zapalio.. poshto je i dok sam ishao prestao da dolazi.. a i ja sam dolazio samo na meni bitne predmete i ni na shta drugo.. bitni predmet? klavir i solfedjo.. hahahahah 3 i po hiljade za to..? ajte molimte.. poz Last edited by HeatMan; 11-10-2008 at 03:45 PM. |
![]() |
![]() |
#302 |
VIP Member
|
![]()
Imao sam u vidu VETŠ, koji je u ovom threadu najviše prozivan. Ako se ne varam, tamo je godišnja školarina nekih 120Kdin.
#303 |
MAO
|
![]()
way too much..
|
![]() |
![]() |
#304 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Moderator
|
![]()
ne secam se shta sam reko i kome sam reko.. a i sa tim micovima smo snimali gajde i jebeno pucketanje usta.. tj lika koji se shamara i otvara i zatvara usta.. to je samo da bi kao napravili neki ritam..
kako mogu da znam kako zvuchi jbg.. |
![]() |
![]() |
#306 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Elem, na BK se stvari odvijaju malo bolje, tako sam cuo od druga koji je na drugoj godini. BK je prodat nekim Kipranima, prof. Petrovic predaje i izborni predmet - moderna harmonija, dosao je i neki zaheban lik iz Amerike, pa ih uci da rade na ProTools-u... Petar Pravica legenda, ne predaje vise. U sustini, sve je to ok, ali ne za 3600 eura (!), nego 1500 na pr.
![]() |
#307 |
Moderator
|
![]()
pravica je najbolji tamo.. shto su njega kickovali jbt?
edit: nem pojma neshto sam se zabrojao hahahhahaha |
![]() |
![]() |
#308 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#309 |
Moderator
|
![]()
ma jebo mikrofone, al da ga gledam kako "kompresuje" tri sada jebene gajde, ajte molimte.. dakle, ne jebem se sa kompresijom.. imam neshto drugo, na shta si ti vec aludirao..
![]() btw, uvek mesham.. gajde su irske a gusle su nashe? hahah il je obrnuto? znam razlike i sve, al mesham imena iz nekog razloga od rodjenja Last edited by HeatMan; 12-10-2008 at 04:03 AM. |
![]() |
![]() |
#310 |
MAO
|
![]()
gajde su škotske, a gusle srpski žičani instrument
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|