|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Posto znam da dosta drugara sa foruma zele da uzmu VSS3 i MD3 za PoCo , evo vam najjeftinije verzije MD3 na koju sam naleteo ....
http://www.novamusik.com/search.aspx...rd=1261&mid=71 Ovde kosta 900 $ sto mu realno dodje oko 600 e ... a posto je software , ne placate carinu ni prevoz i sl ..... Znam da i dalje nije dzabe , ali je dosta jeftinije od .... http://www.thomann.de/de/tc_electron..._powercore.htm gde kosta 975 e ..... Eto ako sam nekome pomogao ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
.....bas sam se skoro malo istrosio....pih...moram nesto da smislim...Hvala na informaciji..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
super. sinoc san kupi vss3, a ovo mi je slijedeca investicija.
![]() fala in ![]()
![]() |
#4 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() ustvari... sad mi pada napamet... mogu ga kupit od njih, a da voucher iskoristim kad budem kupovao dvr2. ![]() to je najbolja kombinacija i najveca usteda ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa tako nekako i ja ponislih
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
kupi san dvr2. taman san potrosi voucher na njega. nije me ni pitalo broj visa kartice.
skuzi san kako se koristi voucher. vrlo je jednostavno. samo kad kupujes, moras izabrat usa/canada, odnosno placanje u dolarima. onda samo krenes normalno ispunjat one podatke i imas misto di upises sifru sa vouchera. sad mogu konforno radit s vss3 i dvr2, a md3 cu koristit demo verziju sa kojom imam 20 sati fore pa cu ga kupit. ![]()
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ton magistar
|
![]()
uze san ga direktno sa tc sajta i plati san 495?.
jebiga, nisan ni promisli da ima boljih cijena nego kad kod njih direktno kupis, ali se necu zajebat kad buden uzima md3.
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Hvala na informaciji... poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
Da li si mislio uzimati UAD2? Kako ti se cini VSS u poredjenju sa UAD reverbima? Ko ima informaciju gde se moze povoljno uzeti, neka slobodno napise... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 49 (0 members and 49 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Packovi za Line6 nikada jeftiniji!!! | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 16 | 09-04-2008 10:05 PM |