|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Club house, radio edit. Vokal: Laura, Tekst:Maja, Master mind: Zoo
Osim ostalih komentara, posebno me zanima koliko vam je pjesma komercijalna(široko populacijski prihvatljiva) http://www.box.net/shared/ud936xubr5...MR(Radio_Edit) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Super je smixano
![]() Koji si sint koristio za bas? Komercijalno jeste ali ne toliko za nashe trziste pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
U međuigri su tri bas synthova+sub bass, a korišteni su zvukovi iz vanguarda, bass mooger i fat bass, nisam siguran iz koje banke zvukova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
tnx
oces da kazes da isti bas (iste note) sviraju lejerovano tri zvuka? poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
nije lose mada mi fale perkusioni elementi, hihats koji bi potpuno povezali ritam - ritam mi je previse svaki element za sebe, a ne "svi kao jedan"
..i mozda malo previse zvukova u isto vreme na nekim mestima - aranzmanski moze bolje ..mada, sve je to moj dozivljaj - ne mora biti da sam u pravu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ovo je jo? uvjek probna verzija, perkusije idu svakako, al se moram malo odmorit, naradio sam se ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Dotjerujem sve mikseve, pa tako i ovaj. Zadnja i konačna verzija pjesme "Love moon rapsody", skraćena i bez perkusija
![]() http://www.box.net/shared/y9dy8lmy2s |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
1.Prvi cilj si ispunio tj. da ti je pjesma komercijalna!
to svakako jest i tako sam je do?ivio 2.Drugi cilj nisi ispunio-ovo je "club house" i ni?ta vi?e-ako ti ?eli? da je pjesma nalik na tisuće drugih onda si na pravom putu,ali u cijeloj priči treba ostaviti neki svoj trag,neki svoj ?tih da te svi mogu prepoznati! Ovo je ok produkcijski,aran?man je ok ali soundovi su isfurani toliko puta.Caka je da napravi? pjesmu ali sa svojim zvukovima i malo manje isfuravati ove filtrirane noise soundove jer ih danas ima valjda svaka pjesma... Moje mi?ljenje, bez ljutnje! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Love moon rapsody (house remake) | zoolander | Promocija radova | 5 | 03-07-2009 05:22 PM |
Apes & androids - blood moon | Maiv | Razno | 0 | 16-01-2009 05:15 PM |
My only love (kVu) | puRe | Promocija radova | 11 | 27-09-2003 11:39 AM |