|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Bio sam na njenom nastupu u areni i imala je perfektno izvodjenje u svakom pogledu! Proglasena ove godine u Americi za pevacicu godine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
moderator
|
![]()
ok i Anastacia,ali jbt...Rihanna je ekstrem...i Jelena Karleusa je za nju Natalie Cole 'bo te zivot...ne znam da li su uspeli da je izvuku backovi u areni taj put (ume i da 'otvara usta',uhvacena je par puta),ali iz klipa koji videh na youtubeu,daleko je od pefektnog..ne znam koji su tvoji kriterijumi,ali valjda pevanje podrazumeva melodiju...a rihanna je samo fals do falsa uz poneki mjauk...cak i njeni fanovi priznaju da zvuci ko ku*ac...
pa jeste najpopularnija ove god,svi klinci slusaju pesme koje je kupila i 'izvodi' ih...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |