|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Pro Member
|
![]()
Pa ne desava se nista bitno u "operaciji" pa malo da ubijemo vreme
![]() ![]() Pozz
![]() |
#122 |
moderator
|
![]()
@sale
Uh jbt vala bas...zaboravila sam da pojedem palacinku kad sam ovo pocela da citam...a ti bar znas da me nikad nista ne sprecava da jedem... uh...mamu im jebem.Da izvinete.... Rekla sam ti u sms-u,reci cu ti i ovde nemoj nikako da iskuliras ovo.Znam da ti sad bilo kakav 'okrsaj' sa njima nije potreban jer ti ne moze pomoci mnogo u ovom trenutku,uradili su sta su uradili..ali moze pomoci daljim ovakvim situacijama ,ljudi moraju da znaju za ovo!!!! jebi im majku dok je jos sveze.napravi skandal nek izadje u medije,da bar ljudi znaju... 'policija i obezbedjenje su mi rekli da ne pricham nikome nishta nego preko suda sve da reshim.. ' molim? a kakvo je njihovo obrazlozenje (opravdanje) sto ti predlazu da cutis? posto nemas ni love ni zivaca za sud,pisi ministarstvu zdravlja,obrati se kome stignes,samo da se procuje.. @ko god cita.. Uh...ja sam za besenje 80% medicinskih radnika u nasoj drzavi. iskreno vam svima savetujem (iako sam sigurna da ste imali losa iskustva s lekarstvom,ako ne i gora od mojih) posto ne smemo da se oslonimo ni na znanje ni na (ne)sposobnost vecine lekara- ucite o svojim bolestima koliko god mozete,informisite se sto vise,razmenjujte iskustva sa drugima,nema nam druge... zivimo u drzavi gde ce nam internet pre pomoci da uspostavimo dijagnozu i pomognemo sebi nego jedan prosecan lekar (iskustvo moje majke).Da nije ucila o svojoj bolesti,ubili bi je do sad,to mogu da garantujem.Jer je bilo takvih situacija,gde je bila u smrtnoj opasnosti zbog necijeg neznanja i brzopletosti... a ukoliko imate neku alergiju ,Bog vam pomogao kad vam zatreba neka medicinska pomoc.. uh odo da probam da dovrsim dorucak...j*bem ti drzavu. pozz svima, j*bes operaciju trijumf, zdravlje je najvaznije. zato ne gledajte operaciju trijumf da ocuvate zdravlje ![]()
![]() ![]() "There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards." Last edited by Eeva_r&b; 03-10-2008 at 09:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Senior Member
|
![]()
Najavljuju Rihanu. Osecam da ce ovo biti najduzi thread na forumu
![]() Jos ako isprovocira Evu ..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
moderator
|
![]()
Ko najavljuje Rihannu?Mislis bice u Operaciji trijumf?
AAAAAAA nije valjda??? ONA JE NAJNEMUZIKALNIJA OSOBA KOJA JE IKAD DOBILA UGOVORRR U ISTORIJI MUZICKOG BIZNISA AAAAAA NEK MI NEKO PUCA U CELO MOLIM VAS. ![]()
![]() |
#125 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Bio sam na njenom nastupu u areni i imala je perfektno izvodjenje u svakom pogledu! Proglasena ove godine u Americi za pevacicu godine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
moderator
|
![]()
ok i Anastacia,ali jbt...Rihanna je ekstrem...i Jelena Karleusa je za nju Natalie Cole 'bo te zivot...ne znam da li su uspeli da je izvuku backovi u areni taj put (ume i da 'otvara usta',uhvacena je par puta),ali iz klipa koji videh na youtubeu,daleko je od pefektnog..ne znam koji su tvoji kriterijumi,ali valjda pevanje podrazumeva melodiju...a rihanna je samo fals do falsa uz poneki mjauk...cak i njeni fanovi priznaju da zvuci ko ku*ac...
pa jeste najpopularnija ove god,svi klinci slusaju pesme koje je kupila i 'izvodi' ih...
![]() |
#128 | |
moderator
|
![]()
ma da uhvatili su je par puta da zeva...a ima jedan klip iz 2004 godine valjda, koji sam okacila na ovom threadu kad ju je neko pomenuo,jer me uvek ime rihanna asocira na te..zvuke...jer klip je...bolan...
al ne hejtujem ,devojka je stvarno slatka i zgodna i sve to...ali 'pevanje'... ![]() Quote:
![]() |
![]() |
#129 |
Member
|
![]()
Kako bi ja bio srecan covek kada bi u ovoj nasoj profesiji bilo manje "to je djubre", "to nista ne valja", "ovo je odlicno" i slicnih komentara a bilo vise"ovo mise svidja" i "ne svidja mi se"(normalno, kada se ispune neke osnovne muzicke norme, ne pricam o vendi i slicnim budalama).
Ajd i ja da dodam svoj komentar.Znam za 3 slucaja da su u toj trijumfalnoj smejuriji odbijeni jaako kvalitetni vokali. A prosao je ko? A ziri je ko? A organizator je ko? I od koga ce posle biti kupljene pesme? U kom ce se studiju snimati... da ne nabrajam kako cela masinerija funkcionise. A u jednom predjasnjem tred-u rekose-nema kod nas lobija. Nema,nema ![]() K'o da nisam bar 10 puta na svojoj kozi osetio suprotno
![]() |
#130 |
Member
|
![]()
Ma bre sve ide preko lobija, ne znam kome to jos nije jasno
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |