|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Za mikrofonske i linijske signale koristim uglavnom Klotz i Belden kablova, a od konektora Neutrik. S obzirom da u studiju imam dosta veza nadju se i neki no name konektori, koje, polako vremenom menjam za bolje. Zvucnicke kablove ne koristim, jer imam aktivan monitoring.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Mikrofonski: Van Damme, Klotz
Patch: Van Damme. AES/EBU: Belden Zvucnicki: Klotz (2x2.5mm2), Sommer Cable (2x4mm2) Konektori: Neutrik pozdrav bogi
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
I ja za uglavnom sve mikrofonske i linijske konekcije koristim Klotz/neutrik kombinacije. Imam i par Cordial/neutrik kablova (gotovih), pa cak i stagg koji su tu za rezervu, ako bas nesto zafali.
Cesto me zbune recencije i testovi po audiofilskim casopisima, i tad se zapitam, da li sam ja gluv ili su oni ludi ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Superoperater
|
![]()
Cordial i neutrik kombinacija... Ali nikako ne gotovi kablovi - zaliveni, tj. napravljeni u jednom komadu, jer, koliko god da izgledaju pouzdano i jako, imaju tendenciju da se lome na prelazu iz kabla u konektor. Dobro, mozda su ok za studio, gde nema mnogo cimanja, ali za nastupe, samo dobro napravljeni kabl sa NEUTRIK konektorima. Pazite se jevtinih kopija, jednom mi je ostao vrh u mixeru od nekog noname jack-a(banane) - onako pozlacen i sve...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
spdif kablovi | magnum | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 31-12-2007 02:03 PM |
kablovi | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 27-12-2007 05:49 PM |
Kablovi ? | djole970 | Vlado Georgiev | 1 | 10-03-2005 02:46 PM |