|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Ja sam iz Splita.Sve pohvale na račun foruma. Skladam zabavne i pop pjesme.(Glazba/tekst).Imam ih dvadesetak snimljenih u kučnom studiu.(Aran?er klavijatura + vokal).Jo? sam anoniman autor.Zanima me sve u vezi ponude pjesama nekom afirmiranom pjevaću u Hrvatskoj i Dalmaciji.Ako mi mo?e neko uputiti bilo kakav savjet(kako,kome,koliko)bio bi mu zahvalan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Osim dobre pjesme, potrebna je i preporuka. Frend je ba? u pregovorima s jednim velikim estradnim imenom, a do toga ne bi do?lo da igrom slučaja nemaju zajedničkog prijatelja.
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Smisljanje pjesme | BODAL | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 13 | 03-07-2009 08:09 PM |
Gdje poslati CD na proizvodnju u Hrvatskoj? | karingalo | Promocija radova | 3 | 19-03-2009 11:33 AM |
carina na opremu u hrvatskoj | funksoulbrother | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 03-03-2008 04:07 PM |
Dvije pjesme | FrankoPanko | Promocija radova | 6 | 23-12-2005 08:22 AM |