|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
hej hej...zahuktalo se.. to volim heheheh....
pa dogovorio sam sa frendom koji je pravi maher za elektroniku da cemo ga otvoriti i osposobiti za paljenje( napraviti napajanje i rijesiti neke trafoe koje predpostavljam da su krepali) eh onda kad kresnemo mrcinu , slijedi ispitivanje kanal po kanal i neko mjerenje i snimanje....... da vidimo sta je dotrajalo i koliku iskoristivost ima mikser...... @tiki nadam se da cu tako skontat koliko ce biti trosak reparacije.... ja polazem veliku nadu u preamp..... makar dva kanala.....nadam se da se radi o necem dobrom.....ali sa druge strane, bojim se da bi moglo biti puno ?uma u cijeloj prici.....vidjet cemo...... @dvuckovic ocekivanja u mikser....hmmmm....pa poprilicno velika, jer poucen iskustvom , vjerujem u sve sto ima zaseban modul po kanalu......heheheh i nije made in p.r.c. .....hehhee ma da na sve sam spreman..... @ dabear cekam vas odgovor ko ozeblo sunce hehehehhe @ svi pa ako i ne bude neke fajde od miksera( od onoga za sto meni treba), valjda cu ga uspjet prodat nekoj maloj radio stanici pa makar da mozemo neko malo janje okrenut na raznju, i po jednu pivu ..hehehheheh veliki pozdrav ekipi..... p.s. ko god ima sta da doda na temu ( il mixera il janjeta) samo izvol`te......
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Ja nemam takva iskustva...tih godina je 95% miksera bilo modularno, ali ok, zelim ti sve najbolje!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
hehehe, priznajem da i ja dijelim to misljenje, ali eto ne da mi djavo mira.....,
ja to jednostavno moram upaliti i cuti, al ako nista ne bude od miksera, vec rekoh, bice neko janje sigurno, hehehhe, pa svi ucesnici na temi ce biti pozvani da ucestvuju u raspodjeli janjeta....hehehhe pozzz drugari!!!!!!!
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
pojeo sam janje vece od ljubljane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitoring bez miksera? molim savjet | aland | Monitoring | 0 | 24-06-2009 11:09 AM |
izbor miksera i mikrofona za house produkciju | Coconut | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-11-2005 07:58 AM |