|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
hahhaahah e zex, kako volish da mi zavuchesh onako bash joj..
![]() imam ja nekog iskustva sa distovima.. znam shta je lepo.. hahahaha... al ovo mi na kompu retko shta zvuchi ok.. znam prichao si mi neshto o toj gitari, al ja bih metalne zice.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
al to je gitara od 4 i po hiljade maraka (pre 20 godina)... dobro, i tvoji mikrofoni.. i nju kad sviram iz zezanja zvuchi jebeno.. al ovo moje je krsh krsheviti.. nisi je video jbg, pa ne znash.. zvuchi majushno.. ne mogu ti objasnim.. zvuchi ruzno jbg.. ok mi je za neku svirku, il za vezbu, al za snimanje se ne bih usudio da je koristim.. mada, nisam ni probao.. isto tako kad ubodem gibsona, i on svira sam od sebe... ni ne trudim se uopshte da zazvuchi.. mogu samo levicom da sviram i gibsona i laudena.. a desnicom da pushim pljugu.. jbg, koju bi onda gitaru preporuchio? znash moj ukus.. tj, slichan je tvom.. Quote:
pa ja trazim neshto solidno jbg.. pa cu izvuci maximum iz toga.. evo poslushaj pesmu "rock fumes" imash je na mom spejsu (thespeakerz) tu je gitara neka.. yolanda il tak nesh.. 70 eura koshtala nova.. najlon zice.. mikrofon c3000b.. a zvuchi do jaja.. tj, do jaja u odnosu na zvuk koji je usnimljen.. mogu da izvuchem.. nije problem.. ali sa chim? ![]() poz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Isprobavaj...jedan plag, peti plag, pa 105-ti ako treba i naninizi ih 10 ako treba dok ne dođeš do tog nekog karaktera koji će te zadovoljiti...doduiše...ako imaš parice - jedna nova gitarica ti sigurno nije loša investicija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ufff.. da imam parice.. da imam parice ne bih prodavao pola opreme jbg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Tenacious D je skupa produkcija. To ces tesko dobiti svakako...
Ozvucenu akustaru ne znam da li iko snima, osim ako mu ne treba kao fora "da zvuci ko kita". Pristojna gitara, mikrofon i dobar svirac.
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
hahah.. pa tooo te pitam care..
npr, pesma "tajna vjeshtina" od gibonnija.. bash mi se svidjaju gitare, ali ove "ritam gitare" mi ne zvuche kao da su snimane mikrofonom.. zato sam ja pomislio, da nije shtos u ozvuchenim gitarama.. shto se tiche tenacious d-a, nisam bash prezadovoljan produkcijom.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
evo sad gledam po thomannu shta ima.. i ne ide mi u glavu shta je "JUMBO" gitara, i kako li to moze zvuchati..
sudeci po tome kako izgleda, kapiram da daje chistiji i masivniji (masniji, shtagod) zvuk sa dosta definisanosti.. ali verovatno greshim.. npr http://www.thomann.de/gb/takamine_eg...erngitarre.htm i shta je roundback? da je otpozadi okrugla? ftw? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
inache sve cutaway gitare su jebeno ozvuchene..
sad sam se skroz izgubio.. ocu dobar masivan zvuk (tenacious d, johny cashov poslednji album, kleptonove akustare) i ne znam shta da trazim.. a usput mi treba neshto shto cu moci za solazu da iskoristim, a ne da moram posle snimanja da ispravljam prste od grcha.. btw spamujem jer sam umoran, a i u nadi da ce neko ovo videti |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Workstation do 300-350 Eura | Flash Gordon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 01-08-2009 01:17 AM |
Ne ozvucena akustara do 1000eu | mebanes73 | Gitarska Produkcija | 13 | 23-08-2008 09:00 PM |