|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ma riba te riba.. oce te smuva brate pa se pravi pametna kao..
![]() daj bre konjovi.. zbog toga bih u srednjoj dobio keca iz srpskog do kraja shkolovanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
mislim da grešite opasno ipak. Ko što rekoh, ne može se reći frekventni opseg, značilo bi "čest opseg", ili pesma nije frekventno ispravna, ispalo bi da često nije ispravna. Frekventan je saobraćaj, a frekvencijski je opseg, jer se opisuju frekvencije, koje su imenica, dok je u prvom slučaju u pitanju pridev. Malko gramatike iz malog mozga, mada nema boga da to išta promeni
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
A da otvorimo podforum pravopis?
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Ucinjeno!
![]() pozdrav bogi
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
hvala boggy, uglavnom ljudi prave problem kod jednacenja suglasnika po zvucnosti, npr. klubski umesto klupski.
ma ima primera milion... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Da.. ne izgledaju preterano esteCki... ali dobro... razumemo se... ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
ja pishem kluBski, jer mi je lepshe.. da me ne bi neko pitao shta ti je to klupski.. as if klupa il tako neshto..
da ga hebem |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
cest , ucestao , ucestalost ..... sve je zapravo u korenu iste reci , rako da je frekvetno ( ucestalo ) i frekvencijski ( opet ucestalo ) zapravo ista stvar Na engleskom se savrseno pravilno moze reci The frequency of bus service has been improved from 15 to 12 minutes. ( wikipedia ) http://en.wiktionary.org/wiki/frequent http://en.wiktionary.org/wiki/frequency Nadam se da necemo vise trositi vremena na ovu temu ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
ja sam u pravu!
kaže se opseg frekvencije! ![]() ja sam uvijek bijo najači gramtikant na ovom forumu zato i imam svoj avijon! Ni šta vi neznate! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Živijo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
frekvencijski uchestalosni frekventni uchestali al ne drljajte tu o svemu tome.. muzika se slusha ushesima a ne grafikonima.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|