|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
@Sandro
Ako trebas pomoc s Corelom, javi se! Ja se relativno dobro snalazim u njemu. Sve nacrte sam do sad u njemu radio (smijte se svi, al moze se i u njemu!). I nisi mi nikada javio jesi li dobio onaj moj mail sa testovima frekvencija od Pulteca? Ja sam sve usnimio i poslao ti da analiziras!!
|
|
|
#2 | |
|
ton magistar
|
Quote:
u medjuvremenu smo alan i ja nasli tocne vridnosti na jenom forumu (alan zna kojemu) i upisali njih. jebiga, sto da ti recen. hvala ti na trudu. mozda bi ono moga dat svima na download pa da ljudi komentiraju?! ![]() a sa corelom san se snasa. prokuzi san kako se kotira.
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Sandro, one najtanje linije su ipak malo kriticne debljine (one oko okvira) tako da smo i mi tek iz drugog pokusaja dobili zeljeni rezultat. Trebalo bi ih podebljat makar za 20%. Na Jerkeru smo izbacili tu vanjsku liniju jer je front panel zaobljen i ta linija jednostavno nije stala
. U vezi prebacivanja u pdf format sam prokuzio kako se radi, pa mi mozes opet poslat nove panele da ih prebacim.Cujemo se telefonom. Pozdrav |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Samo napred drugari !!!!
Jedva cekam da Sandro " potera " makinu kad bude gotova , pa da nam kaze svoje misljenje ..... ima uvo kao slon Pozdrav |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
FrankoPanko, ili ostali upoznati sa tematikom..
kako da ve?em trafo da dobijem vi?e gaina? (line trafo, 1:1+0,5) tnx!! |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Moderator
|
Quote:
Zavisi mnogo od impedansi ulaza i izlaza... ali... teoretski, nekakav, najveci "gain" dobijas tako sto na ulaz vezes tacke 1 i 2 (ili 2 i 3), spojis tacke 5 i 6 kratko, a za izlaz koristis 4 i 8. Trebalo bi da odnos bude 1:3 (oko 10dB) ako negde nisam pogresio u ovoj ofrlje "racunici"... Napominjem da odnosi impedansi opterecenja trafoa (izlaz) i impedanse izvora (ulaz) jako uticu na smanjenje. pozdrav bogi
|
|
|
|
#7 |
|
Pro Member
|
pozdrav Boggy,
između 1 i 2, 2 i 3=75ohma, između 4 i 5=60ohma između 6 i 7, 7 i 8 =90ohma poma?e li ?togod? tnx |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|