|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Uf! Jesam, fanboy sam, pa sta? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
medjutim van toga kao iskljucivo analogni sistem (kao u P8) je vrlo tanak i tesko usporediv sa "standardnom" analogijom. za pocetak ima DCO a ne VCO, i drugo, koristi filter proizasao iz matrixa 6, tj. najtanji Curtisov filter ikad. (jest Curtis je i u prophetu 5, ali ne taj..). to u P8, cak moze proci kao neki moderni "JX" u kontekstu polifonije..sa dobrim chorusom.. e al da bi radio analog drum, što DS planira za LinnII, upravo moras imati pre*ebeni debeli VCO i filter ako hoces da "ruši kuću".. znaci pricamo o zvuku poput Simmonsa, TR606/808/909 ili Jomoxa (u svom analog dijelu). daklem to nema veze s onim sto sam ja navikao, vec cijelo trziste.. zvuk koji svi poznajemo. ako iko radi s analog bubnjem (i sve sto mozes cuti na plocama), radi sa TR serijom ili Jomoxom.. eventualno vermonom... nema bas drugog.. sve diskretna analogija, eventualno stari SSM filter tu i tamo ili stari Curtis 3360 VCA.. ali nema DCO-ova a ni tog slabasnog curtis 3396 filtra. to su cinjenice. mozda nas iznenadi. ali sumnjam. vise nade polazem u to da Roger Linn smisli nesto dobro.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
A nekako mi se cini (prema svim izjavama i intervjuima koje se daju pronaci po netu, te prema filozofiji gradnje svojih novih sinteva) da bi i g. Smith radije stvarao nesto novo nego reciklirao nesto staro, pogotovo kad vec postoje stvari koje analog drum rade sasvim dobro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|