|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
super
![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
bilo je ovo kul, samo mi se chini da je bilo malo ofrlje. nismo ochekivali toliki odziv tj drugachije smo ovo zamishljali.
sledeci put ce verovatno biti tri stola (razdvojena po razlichitim delovima prostorije) sa begginer intermediate i advanced levelima, s tim shto cemo angazhovati nekog lokalca (tipa moritz) da na advancedu neshto drvi (spominjan je reaktor puno ![]() okachim slike sutra hvala svima shto su bili
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Jeli bre ti, sta se tu podsmevas, a ?
Umesto sto si kafenisao bolje da si se pojavio ![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
kakvi su ovo pozivi na izlive nezhnosti..
"jao ako hocesh da dodjem - doci cu" "jao dodji" "jao dolazim onda" ![]()
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
pa ti ne znas da je ovo gay forum - pitaj kejkza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Podrzavam celu ideju samo bih imao jednu primedbicu.
Rec je o tome da ste potpuno zaobislil MIDI i pricali samo o sample based produkciji i progamiranju. Nemam nista protiv toga, ali ako cete da workshop bude stvarno ozbiljan bez osnove MIDI porgramiranja cela stvar je malo semi pro....Po meni je nedopustivo da se neko bavi eletronikom a da nema pojma o MIDI-ju, a primetio sam dosta likova tamo koji su prilicno bledo gledali kada smo nesto palamudili oko MIDI-ja. Ako treba pomoc vrlo radu cu da pomognem, ali prvo da se smisli koncept sta kako , ko i kada da ne bude malko zbrda zdola kao danas. U svakom slucaju, da ponovim, podrzavam i pozdravljam celu akciju.
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
problem sa nekim konkretnim predavanjem o bilo chemu je shto su ovo novosadjani, a novosadjani su inertni. da bi nekome objasnio midi morash da sednesh i prichash lapo sata. mi smo za proshlu radionicu najavili predavanje i gomila ljudi koja je htela da dodje nije doshla jer ih je mrzelo da krenu na vreme a posle su bili u fazonu "jao propustio sam predavanje - sad ionako nishta necu razumeti) mislim, fora sa ovim radionicama nije da sednemo i da odjednom nauchimo ljude svemu. fora je da se nadjemo, da prichamo o stvarima, da se ljudi interesuju i da poneshto novo i kuci odnesu. meni je recimo totalni fejl shto ja danas nishta novo nisam nauchio. a to shto si ti nekome pomenuo midi a on se pretvorio u upitnik - to je isto super. neko ce mu opet pomenuti midi i on ce se dovoljno zainteresovati da ce i sam izguglati.
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What does this button do? (EdOn mini-radionica) @ Crna Kuća 13 // nedelja 11.10. | Lag | Razno | 0 | 08-10-2009 04:13 PM |
Missing one button ... | roginator | Pricaonica | 4 | 18-05-2009 07:09 PM |
>>>>29524 party: GIRUGAMESH!!! @ CK13 17.04.<<<< djeah djeah | Lag | Razno | 4 | 16-04-2009 03:34 PM |
Elektrana + E75 Records = 15.10.2008. CK13 Novi Sad | alavuk | Razno | 6 | 15-11-2008 11:23 AM |
29524 radionica: what does this button do @ck 13, 26.10. | Lag | Razno | 41 | 28-10-2008 08:37 PM |