|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ... inace ja nikad nisam cuo konkretno sta oni hoce ![]() ![]() ![]() ![]() ... a one protuve sto predlazu i prihvataju da gej parovi stupaju u brak i jos gore usvajaju decu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Moderator
|
![]()
da, da.. to nije bolest, a pedofilija jeste?
ajte molimte.. ![]() po nekom psiholoshkom istrazivanju, pederalije potichu josh od malih nogu.. i povezuju to sa analnim dobom.. zaboravio sam vec sve te definicije, al postoje analno oralno i josh neko doba odrastanja.. oralno spada u dojenje, analno u fekalisanje itd.. i sad po nechijoj teoriji, zaboravih chijoj, a necu da lupim frojdovoj.. pederi su uglavnom u tom analnom dobu odrastanja, imali problema sa stolicom.. uglavnom tvrda stolica koju kad izbace iz sebe, osecaju neizmerno zadovoljstvo.. kasnije pri odrastanju nisu bili dovoljno u zenskom drushtvu, i nisu imali normalno detinjstvo.. ali koren problema pochinje u tom analnom dobu.. sad, meni to logichno zvuchi, al sve jedno.. i to se moze izlechiti.. ama i nema ni potrebe... ne diraju oni nas, ne diramo mi njih.. ustvari, postoje trenutci kada im neshto prsne u mozgu pa naprave gej paradu, iz nepoznatih razloga, i pochnu da salecu heteroseksualce kao npr mene.. u oba sluchaja dobiju batine.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
eh sa 007 odosmo na gejeve ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kada budu uspeli da ih jedno drugome naprave, neka ih do mile volje... ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() "Njujork -- Amerikanac Tomas Biti prvi je muškarac u istoriji čovečanstva koji je rodio dete, izvestili su mediji. Tomas Biti (34), poznatiji kao "muškarac u blagoslovenom stanju", rodio je zdravu devojčicu u nedelju u porodilištu u gradiću Bend, u američkoj saveznoj državi Oregon. "Jedino po čemu se razlikujem jeste to što ne mogu da dojim bebu, ali mnoge majke to ne mogu", rekao je on. Biti je rođen kao žena po imenu Trejsi Lagondino, ali je hirurškom intervencijom promenio pol. Već godinama je u braku sa Nensi. Pošto se njegova supruga pre nekoliko godina podvrgla histerektomiji i ne može da ima decu, Biti, koji je zadržao ženske reproduktivne organe, rešio je problem tako što je odlučio da on ostane u drugom stanju putem veštačke oplodnje. "Biću otac mojoj kćerki, a Nensi će joj biti majka. Bićemo porodica", kazao je tada Biti. " To su teski dusevni poremecaji.. po meni, a uopste nisam neliberalan tip! Zao mi je sto to kazem i znam kako to zvuchi... ALI!!!!... STRELJAO BI IH ZA TAKVE STVARI!!!! Pocev od lekara i naucnika koji tako nesto omogucavaju! Umobolno... morbidno... uvrnuto... , ati Oggy ne reci dvaput za to pravljenje dece medju pederima, jer (kao sto vidis) kako je pocelo, jos ce stvarno u blizoj buducnosti i toga da bude ![]() A sto se usvajanja tice, mogu da zamislim kako ce samo da izgleda vaspitanje te dece ![]() "Jaaaaaooo... bas je sladak.. tatin mali pederchic.." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
Ali je ta rodjena kao zensko...
![]() Sumnjam da ce u skorije vreme doakati genetici, pa napraviti muskarce sposobnim za tako nesto... ![]()
![]() |
#39 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Ko je gledao film "Dogma" u kom Alanis Morissette igra ulogu Boga, dobro zna da cak i face koje ljudi slazu prilikom vodjenja ljubavi nisu slucajno tu, vec da su to ovi sa neba smislili da bi se smejali posmatrajuci ih ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
deki ti si a i ostali zaboravili na film junior sa svarcijem i denijem de vitom :S
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|