|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Nisam za to da se bolesni "ubijaju" zato sto su bolesni (svakako im treba obezbediti adekvatno lecenje), ali nisam takodje ni za to da samom tom cinjenicom dobiju "odresene ruke" da te zajase (i figurativno i bukvalno... ![]() ![]() Homoseksualnost je podjednako pitanje i trenda i genetike, u svakom slucaju realnost. Slazem se da treba da dobije svoje mesto, ali ne u drustvenom zivotu kao validan obrazac ponasanja, vec u udzbenicima medicine. Jedino se tako moze pomoci ljudima koji su bolesni. A to ko, sta i gde mece, me savrseno ne zanima ni u slucaju heterosexualaca, a ni u gorepomenutom slucaju. Neka radi ko sta hoce, samo da ne dize revoluciju zbog toga... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Pa onda jedino preostaje donosenje zakona po kome cemo svi morati "da ga primimo" dva puta nedeljno da ne bi povredjivali njihova suptilna osecanja i potrebe...
![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
I zasto ovaj "Rumski" skin nije ruzicast?!
![]()
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
ochigledno beshe dana kada isteraste anitu..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ... inace ja nikad nisam cuo konkretno sta oni hoce ![]() ![]() ![]() ![]() ... a one protuve sto predlazu i prihvataju da gej parovi stupaju u brak i jos gore usvajaju decu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
da, da.. to nije bolest, a pedofilija jeste?
ajte molimte.. ![]() po nekom psiholoshkom istrazivanju, pederalije potichu josh od malih nogu.. i povezuju to sa analnim dobom.. zaboravio sam vec sve te definicije, al postoje analno oralno i josh neko doba odrastanja.. oralno spada u dojenje, analno u fekalisanje itd.. i sad po nechijoj teoriji, zaboravih chijoj, a necu da lupim frojdovoj.. pederi su uglavnom u tom analnom dobu odrastanja, imali problema sa stolicom.. uglavnom tvrda stolica koju kad izbace iz sebe, osecaju neizmerno zadovoljstvo.. kasnije pri odrastanju nisu bili dovoljno u zenskom drushtvu, i nisu imali normalno detinjstvo.. ali koren problema pochinje u tom analnom dobu.. sad, meni to logichno zvuchi, al sve jedno.. i to se moze izlechiti.. ama i nema ni potrebe... ne diraju oni nas, ne diramo mi njih.. ustvari, postoje trenutci kada im neshto prsne u mozgu pa naprave gej paradu, iz nepoznatih razloga, i pochnu da salecu heteroseksualce kao npr mene.. u oba sluchaja dobiju batine.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
eh sa 007 odosmo na gejeve ...
|
![]() |
![]() |
![]() |