|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Da ne kvarim zurku .... slatko zvuci .... samo jedno pitajne ..... gda je ovde jazz ??
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Meni ovo lici na free jazz, potpuna sloboda izrazavanja, zvuci pristojno al tesko da moze da bude kompozicija, bubnjar previse zavlaci a solista ne moz da dodje do izrazaja, ne znam ja tako cujem!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jaoooo Braco , edituj post molim te .... kakav free jazz pobogu ? ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
loool maximilijane ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() Braca... Ma nema bubnjara, ni soliste ![]() ![]() ![]() Last edited by balthazaar; 23-09-2008 at 06:37 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
ja vec rekoh da mi se dja, i da sam te provalio balti.. :P
al max je upravu.. al opet mosh reci ono "sve je to jazz".. al onda ti i karleusha spada pod jazz, samim tim se poistovecujesh sa njom.. shta god da sam reko.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
uh...ne pada mi na pamet da se ubijeđujem oko jazz-a....šta god da je...promjeniću kako maks kaže
![]() uh sale...kakve karleuša sad ima veze sa bilo čim....joj (smajli koji se lupa po čelu) Last edited by balthazaar; 23-09-2008 at 07:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Cek malo, zar je vazno sta je, cim te hvalimo znaci da je dobro, znaci imas podrsku da nastavis to sto radis, a moje stereo ushi su danas ocigledno napravile zajeb zato sto sam stavio sve na mono slusanje (zato sto je mono ''in''), e sad jedan prijateljski savet malo razmisli o strukturi kompozicije, o harmoniji i melodiji, inace je produkcija pristojna, samo jos sklopi i ostale kockice i to je to
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |