Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-09-2008, 01:23 AM   #11
dvuckovic
VIP Member

dvuckovic's Avatar

Default Re: Vocal coach? Znate li mozda nekog dobrog kod nas?

Koliko imas kila?

dvuckovic is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2008, 01:51 AM   #12
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

95

:d

Last edited by HeatMan; 16-09-2008 at 01:56 AM.
HeatMan is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2008, 02:33 AM   #13
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Moja preporuka za Mariju Mihajlović. Ima dugogodišnje iskustvo u coachingu, nije jeftina ali vredi. Sa drugim pomenutim nisam imao saradnje, a Marija je izvela mini čudo sa par samozvanih umetnika sa kojima sam radio. Inače, pored vocal coacha, za dobar performans vokala na traci, potreban je i dobar snimatelj, psiholog ili psihijatar po potrebi. Snimatelja nema mnogo, al ovih koji ima, vrede. A za psihijatre, potražiti po oglasima, kontam da svaki vredi neki dinar.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 16-09-2008, 03:01 AM   #14
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

hahaha budalo.. psihijatar za snimatelja, predpostavljam?

prozreo sam te..

iva, opusti se.. nije ti to josh potrebno, veruj mi..
Old 16-09-2008, 03:14 AM   #15
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

o da, mislim da joj jeste. Ne mislim da je loša, naprotiv, da je loša, tanka bi bila fajda. To dosta pomaže samopouzdanju, i oslobađa razmišljanja o nekim stvarima te se može baviti razvijanjem svog stila.
Old 16-09-2008, 03:33 AM   #16
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ma ne treba njoj to, ne brini.. to meni treba... kad vec nema dobre dushe da me poveze sa biljkama hahaha.. shto se psihijatra tiche..

a shto se samog vocal coachinga tiche, tu ne bih da se mesham jbg.. al i to mislim da joj nije potrebno, ima sluha, talentovana je.. i najbolje je kada neshto sam nauchish..

ja sam sam nauchio da radim muziku da sviram instrumente, nikakve pomoci nisam imao.. osim rumljana poslednjih godinu dve, da mi reshe koju misteriju i to je to..

"da da da deej daba dida du deej daba dida du deeej daba dida dudu deej, ej!
i da li znash sve kad uradish sam da se osecash ko car da se osecash ko car UNGH!"

pozdrav
Old 16-09-2008, 03:40 AM   #17
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

jes, valaa, al nije da si baš satrijani a njoj treba da bude saatrijani za pevanje, inače nema svrhe.
Old 16-09-2008, 03:43 AM   #18
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

pa nije da sam satrijani, al se trudim.. a to se valjda chuje.. kao shto se chuje kod ive.. to se ceni.. jbg, lako je biti vrhunski muzichar a teshko je biti dobar.. ako me razumesh..

Old 17-09-2008, 12:34 AM   #19
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

@Max - sajam mi je ove nedelje pa nemam zivot do vikenda,tako da cu te cimati kad se ludnica zavrsi...

ma nebitno potpuno kom se stilu ucitelji/pevaci priklanjaju...erika badu-jill scott-celine dion -nista mi mnogo to sad ne znaci..'fazon' ne moze da se prenese (sem vestackim putem,i cesto neubedljivim rezultatom) ,to je nesto subjektivno,svako nalazi svoj...mene samo interesuje zdravo pevanje...
nisam jedna od onih pevaca (Bog im pomogao) koji strepe da ce im vezba pevanja klasicne muzike narusiti stil i moderno pevanje,tako da,ljudi,za sekund zaboravite sta mi je u mp3 plejeru ,ovo nema veze sa zanrom, treba mi ocajnicki neko ko je pre svega ozbiljan strucnjak za glas,a ne samo dobar pevac...dajte malo i neke klasicne ucitelje,pa makar me oni i bichevali kad cuju moj histericni vibrato i sumove na vokalu
mada opet da budu dovoljno 'slobodoumni' da skapiraju cilj svojih ucenika i ne pokusavaju da ga preusmere...postoje li? negde?

za sad mi hana deluje ok kao predlog,mada ne znam jos uvek nista o njoj,a..khm... marija mihajlovic je bila ucitelj Jeleni karleusi?procitah to u njenom bio malopre :-/

i hvala na predlozima puno,posto znam koliko vam vam je thread interesantan,al sta cu kad mi treba usluga,a ovo je najaktivniji muzicki forum koji znam..

Pozdrav!
----------------
@sale- heh..ne postoji ni jedan (DOBAR!!!) pevac na svetu koji nije imao makar jedan cas pevanja u zivotu...potrebno je da neko strucan proceni mogucnosti i trenutno stanje mog glasa,pomogne da ispravim greske koje sam prepoznala i dugo ne uspevam samostalno da ispravim,i mozda ukaze na nove,koje mozda ostecuju moj glas i sputavaju me...jer losom tehnikom mogu mnogo da ogranicim svoje mogucnosti i svoj range,stvaram napor u grlu i glasnim zicama,cak navodim sebe da falsiram ako glas neprirodno upotrebljavam,ma ima tu daleko vise faktora na stvari koje se vama ne-pevacima cesto cine neispravljivim ili cak urodjenim (a nisu!!) ..vec su samo rezultat neznanja pevaca (ili kod nekih rezultat nezainteresovanosti)..ma.....da ne smaram...hvala sto verujes u mene,i sve to,i znaci mi, ali imam ja jos puuuuno da ucim pusa!

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 17-09-2008, 12:49 AM   #20
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

ja verujem u tebe? odakle ti to?

ne znam, mislim da ne bi trebalo za sada da troshish pare koje ni nemash na takve stvari.. ipak verujem da sve to dodje samo vremenom i iskustvom.. niko ne moze da te nauchi onako kako sama mozesh sebe...

pusa i tebi, javni se kad zavrshish sa sajmom
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules