Quote:
Originally Posted by Shot
E mene isto odvratno nervira sto MS nema taj "pedal" ulaz za kontrolu talkbacka. Inace imam od Samsona onaj C-Control koji je okej ali me nervira sto ima samo jedan par balansiranih izlaza za zvucnike (i dva nebalansirana... dhhh). I zato bi ga svakako frknuo jednog dana. Al s obzirom da MS nema pedal input, on mi ispada iz igre. Jednostavno bez te opcije ne zelim raditi. Napravio sam si rucni prekidac sa 3 metra kabla i to lijepo uvalim nekome (producentu ili nekome iz benda) pa nek se sami raspravljaju s onim koga se usnimava. Ne da mi se biti kreten koji hvata kad netko nesto ima za reci pa da im drzim gumb za talkback. Imam i pametnijeg posla. E sad, s obzirom da MS nema taj pedal ulaz - mamu mu njegovu - ispada mi iz igre...
Nema meni nego odrijesiti kesu jednog dana na Control Station s daljinskim unitom. Pa koliko para toliko muzike... dhhh
|
BRAVO . apsolutno ista prica .. ja sam upravo uzeo cs + csr1 remote .. a nisam nista pravio vec sam kupio za 10-tak eura ovo malo govance koje super radi .. samo uvalim i kazem stisni nogom .. ili rukom kada hoces da nesto kazes .. i to je to . vise puta mi se desavalo da jednostavno zaboravim da ukljucim dok produncet nesto prica i prica ..