|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
rasplamsalo se nego sta....!! he,he... ma ljudi, sve je to dobro..svaka rupa nadje svoju zakrpu... Konkretno, nemam nista protiv Razmazotija....prodao covek 40Miliona ploca...(jel i to spada u kvantitet??) ...ima svoju publiku, pretezno Evropa (oni koji ne pricaju engleski) i Spansko govorno podrucje (sve ploce radi i na spanskom!!) Juzna Amerika..itd Mora na spanskom - bolje se prodaje nego Italijanski..! (jel se prodao zbog toga..? ) Da li je kvalitetno, ne znam a i ne zanima me iskreno, A sto se tice moje "karijere"..he,he...koje karijere? Muzicar..?? he, he..pa ja sam bubnjar (zadnji put svirao bubanj pre 25 godina!)...a ovo sa dva prsta nabadanje po sintiju i kut'n'paste job sa samplovima...? jel to muzika? U (danasnjem) muzickom biznisu sve se zaboravlja nenormalno brzo....to sto si danas neka faca na nekom chartu - sutra sve boli uvo za tebe...koga to zanima?? Kvalitet...cega? Za koga? Zbog cega? Koga briga...uopste? al sam zacrneo....ufff brate!? a? |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ceca music studio | STUDIOTON | Razno | 135 | 16-02-2009 06:44 PM |
Future Music | Arthur | Tutorijali | 18 | 28-12-2004 11:51 PM |