|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Pro Member
|
![]()
Ja cu mozda s neba pa u rebra da se omastim jednim DIGI 002 rack-om, i obzirom da gledajuci moje projekte ja vidim da ja retko guram preko 48 kanala i razmisljam da se skroz prebacim na PT LE + Music Toolkit, bice mi neko vreme potrebno dok naucim da se snadjem u njemu ali Boze moj...Mada mi i Nuendo prilicno stabilno radi (sem drajvera za tascam us 122 koji se svicuju sa 44.1 na 48 khz i obrnuto kako im dodje)...A sad ovaj problem sa GUI-em sto imam to je problem do ploce (probao kod drugara koji ima istu plocu) tako da cu to da zamenim i cao...
@Hitman: Ako ti nesto koci itd sa Colosusom i ostalim VSTievima koji koriste Native Instruments Kontakt ili sta vec , probaj da instaliras NI DFD, odnosno nemoj da probas, instaliraj ga, ram memorija ni u ludilu ne moze sve to da izdrzi i treba ti NI DFD, sta vise preporucuje se sa vim pluginovima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Pro Member
|
![]()
zar taj dfd nije po defaultu ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Moderator
|
![]()
instalirao sam dfd, i ukljuchen je uvek.. jbg..
ma ne prave samo oni probleme.. evo sad poslednje shto sam radio je jedna rep/rege/hc pesma.. uhh.. ![]() oko 20 kanala gitara na strofi, i oko 8 na refrenu.. ez drummer za perkusije, i josh jedan ez za zivi bubanj koji upada u refrenu.. battery sa svim svojim iskorishcenim kanalima sa pun racku semplova.. trilogy koji pichi u strofi sa synth bassom (kao da malo vishe vuche na rege).. tps i par sax labova u strofi zarad malo lepshih brassova.. onda se malko ubrzava pesma (sa 80bpm na 100) i tu je sve zivo.. tj, elektrichne gitare, bass gitara, ez bubnjevi i perkusije.. i pochelo da zabada.. da jednostavno pada sx svaki put kad se loaduje.. i provalim da je do ez drumera i njegovih perkusija.. a one su mi davale bash ono shto sam zeleo.. neki sedmi pravac u celoj pesmi.. i onda sam morao njega da ugasim pre no shto se loaduje do 300 mb i tako da sejviram.. poshto nece ni da freezuje.. ma u kurac sve.. sad ne znam shta da radim sa perkusijama.. imam utisak da cu jebeno pocheti da snimam sve, da se ne smaram sa plugovima.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Odsviraj sta ti treba i odma eksportuj i stavi ga...Ne znams ta da ti kazem... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Moderator
|
![]()
jbg.. stalno doradjujem i stalno menjam sve i svashta.. tako da to, nazalost, nije opcija.. iako je najlogichnije reshenje.. mada, nikad se ne zabode na istom mestu.. svaki put na nekom desetom..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa i meni se zabada...Ali ja necu da predjem na PT zato sto ono zelim da radim u PT , najradije ne bih ni prelazio, nego posto ovi svi od preko sto radim sa njima rade u PT, pa da se ne kocim sa ogromnim kanalima da skidam i da mi salju, samo mi posalju PT projekat i da miksam u njemu...I plus zanimaju me neki RTAS plug-ovi...Tako da, videcu kad se budem domogo tog DIGI 002-jke posto ga dobijam na poklon... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa ljudi MORATE REALNO da znate sta mozete da ocekujete od kompjutera!!! Sazto (kao sav normalan svet) ne snimas sve u audio, kad si nacisto sa zvukovima i aranzmanom. Ako ti ne radi, opet imas midi, pa usnimis ponovo. Zapanjen sam kako svi trpaju po deset-petnaest soft sintija / samplera, pa 100 midi kanala pa 100 audio kanala, pa sendovi, pa efekti pa ovo ono...a sve na ZBUDZENOM PC-ju koji cak nije pravljen posebno za muziku!!????? Lako je izotvarati 100 pluginova i sintija...ali ne moze to tako. Od davnina se PLANIRALO usnimavanje, miksanje itd, itd...!!! A kod nas - samo krkaju!!! Plus - "domaci" try-before-you-buy software - NIKAD NEZNAS STA JE PRILIKOM "Kakovanja" sjebano !! Prestanite da se zanosite idejom da je obican / sklepani PC isto sto i studio. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sony (Sonic Foundry) Acid useri, ajmo!:) | Jan | Audio Software | 3 | 14-09-2009 12:55 PM |