|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Pro Member
|
![]()
ako vec separatisemo teme tj disk lounge i klupska varijanta ili cak kao zasebna izdanja mada sam za to da bude 2 diska po ceni jednog
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Moderator
|
![]()
dobra ideja do dobre ideje.. stvarno..
realno, mislim da bi prvo izdanje valjalo da bude neshto pitko.. jako pitko.. i da ima par poznatijih imena tu.. pa posle toga electro vol1, lounge vol 1 itd.. bilo bi lepo kada bi to zazivelo.. ali, ne verujem da bi vishe od 200 ljudi (ako i toliko) na ovom forumu dalo po jedan eur.. osim ako se chlanarina ne bi placala.. ja bih, iskreno, izdvojio i vishe od toga.. koliko je u mojoj moci.. mislim da bi bilo najbolje da sami ljudi koji se nalaze na kompilaciji da oni finansiraju izdavanje iste.. to je odavno u modi.. pa se napravi neka svirka/zurka/mininastup i prezentacija kompilacije.. i tako dalje.. ima dosta dobrih ljudi na forumu, i siguran sam da bi odradili taj posao chak i za dz.. jer znam da ja bih.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() dobra je ideja za zurku! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Moderator
|
![]()
Pa hajde onda...iliti rečima Dina Dvornika "?to čekamo,koga čekamo!?"
![]() |
#125 |
Pro Member
|
![]()
glavnog .. aka leshu muzickog urednika mada bi ja da ga smenimo posto je rspo i sad se seli kejkz mi je ozbiljniji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Pro Member
|
![]()
e da i od kad su manley i kjurva debela modovi za ovu sekciju ?? nije ni cudo sto ima nelogicnosti tj cekamo neko desavanje oko ove kompilacije :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Vibrator
|
![]()
evo, krecemo sa ovom pricom cim se preselim, a vi spremajte trekove u medjuvremenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Pro Member
|
![]()
samo se prvo ti preseli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Banned
|
![]()
biće to žanrovski prešaroliko, ako ne nađemo neki srednji put...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Vibrator
|
![]()
mozemo da se dogovorimo, da li cemo praviti neke podele, i oko ostalih stvari.
mislim da bi bilo dobro da napravimo web kompilaciju, ali i da napravimo odredjeni broj diskova koji ce biti poslati stranim i domacim medijima. ako se slazete da izdamo pod creative commons licencom, ali recimo da koristimo najrestriktivniju gde se moze samo uz dozvolu autora koristiti na drugi nacin, recimo objaviti za neku drugu kompilaciju itd.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rumski DAW | diviner | Obavestenja | 11 | 02-09-2006 10:22 PM |