|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Moderator
|
![]()
pa pazi, ne moze popularnost da se stekne sedeci na bulji od kraja karijere.. to shto je iva zabelezila popularnost na spejsu, i nije neshto za pohvalu.. za pohvalu je da su je cimali neki eminentni ljudi iz muzichke industrije (americhke), ali opet.. njih nema, sada pa smo iva i ja (poshto smo u svemu ovome zajedno do kraja) primorani da se promovishemo na svakojake nachine..
poslednje shto mi pada na pamet je da platim skandalu kako u parku pisham chuceci i kako se vatam sa azisom.. al do toga josh nece doci, nadam se.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() @ Sale Ne trebas da se ti pravdas meni. Ja nisam tebe ni napao niti usao u ovaj razgovor da bih te "spustio", vec da bih ti rekao nesto sto ce ti u buducnosti dosta koristiti, zato opusteno ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() toshe? btw, dobar ti avatar.. jagodice bobice.. pusa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() I nemoj se nerviras, uopste nije bilo lose, sem tih nekoliko falseva Eeve. Ali, kao sto su vec rekli pre mene, ovo je sjajno iskustvo za sve, i svaki sledeci nastup ce biti mnogo bolji, logicno.
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
ma ne nerviram se zbog toga.. kazem vam, moguce da delujem nervozno zbog drugih sranja..
elem, kako si se ti proveo? btw, shto mi nisi rekao da u onoj kazina kafani baba ne brije noge iako nosi suknju i daju ti masne chashe i flashe koje smrde na budjav kurac? bar si ti domorodac, jbg.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
Ma sve moze...
![]()
![]() |
#39 |
moderator
|
![]()
Hahahah ajoj...zato smo mi zbrisale odmah,obliznji kafic i bekstejdz pre nastupa su srusili nas optimizam za bilo kakvo extra zadrzavanje u Pancevu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pro Member
|
![]()
Hajde , evo i mene da se oglasim .... necu pisati dugo jer su i meni pricali price koje nisu ispunili u organizaciji .... pa sam tako i ja pricao ljudima price koje se nisu desile
![]() Elem .... Festival je trebalo da bude odrzan 22 - 23 avgusta ali su u 5 om sastanku u RTS u rekli ( Gordana Susa ) " Dajre ljudi , pomerite za 29 - 30 zbog olimpijade .... jest da je tada US open , ali to je u zgodnije vreme " .... tako i bi , pomerale se karte za strance , hoteli , vize i sva ostala stanja ali RTS je RTS je l' da ??? I lepo dodju ljudi na potpisivanje ugovora i sledi :" Tijanic rek'o nista !!! Zabole ga za festivale ! " .... doduse , odmah su pomenuli da to ne vazi za deciji Pan music .... to im se dopada .... ![]() Za Azotaru ste culi .... Dzimi je hteo da ih baci na stecajni postupak .... zbog dugovanja .... bilo na svim vestima i u svim novinama .... znaci 20 000 e manje ![]() Tu se odustalo od led screenova i nekih drugih " lepih " stvari .... Sto se tice pesama .... ja sam pozvao ljude za koje mislim da su muzicki vredni i maaalkice drugaciji . Zvao sam Sashku koja je odlican pevac sa nekom MTV pesmom , Grkinja je bila skroz u scream rock fazonu , Eeva u RnB , Zemlja groova u svom , bio je Toshe copycat ( ali jako dobar pevac ) bilo je i Georgiev klonova ali ne preterano ..... Ja sam imao svoju pesmu sa Mirom Aleksic , skroz u gudacima bez ritma .... znaci ( po meni ) prilicno raznovrsno i dosta kvalitetno ..... naravno bilo je i nesto komercijale , ali ne mogu bash da pravim Exit od Pop festivala .... Ono sto me je razocaralo je da je bar ceiri muzicara koji se bune da im se nikako ne daje sansa , odustalo od pojavljivanja jer im je bilo komplikovano da napishu pesmu i da se pojave ..... u mom prevodu mrzelo ih je . Bilo je i onih koji su to shvatili jako ozbiljno ..... Sashka i Eeva npr Ok .... idemo na sound ..... sound je radio Sreta i sto se mene tice bio je super ... tonca za monitoring jeste bolela kita , ali sam to uspesno regulisao i svaka zelja je bila ispunjena . Arthur je " vozio " svoga pevaca za vreme nastupa ( kao i neki drugi ljudi ) a to prvo vece svi su rekli da im je monitoring super ..... Dao sam priliku mladima da se pokazu i da se dokazu .... Pan music je idealan za to . Dovoljno veliki da probate pravu binu i ozvucenje i da vidite soma ljudi u publici , a ako se " okliznete " dovoljno je mali da to niko ne vidi ..... to je i bila moja ideja .... E sad idemo na nashu Eevu .... zaista talentovana devojka , radili smo taj Pink up .... i to je bilo jako uspesno pohvale na sve strane ..... super je uradila posao , ali dok sam radio sa njom uvideo sam da ima tu jos posla ( u glasu ) koji treba da se radi ..... nista strasno , mlada devojka i te kako ima vremena ...... Napravili smo jedan nastup na adi na promotivnoj Pink Up zurci .... od tona NISTA ... dj mixer , nema monitora nema nista ..... vatreno krstenje kao vrata ![]() Eeva je totalno profi uradila posao , skupilo se ljudi , dosta aplauza sve super . Moja ideja je bila da se malo okusa i na necem vecem ( eto iskustva ) i .... ? Na prvoj probi ( onoj na kojoj je svima bilo super slusanje ) Eeva ne moze da se spoji ..... ja vodim probu i tretiram je kao rodjenu sestru . Zaustavim pesmu , pitam sta je .... radimo sve sto treba ..... dolazi Heatman , ja mu kazem da se popne i da mi on kaze sa bine sta da se radi ..... znaci sve moze , samo recite sta . Eevina proba je trajala deseta i vise minuta ..... ali mene je bolela kita jer sam hteo da uradimo sve sto moze ..... Sa druge strane prolaze desetak pevaca i niko nema problem .... naravno ne kazem da je sve idealno ( ni na jednom festivalu nije ) ali daleko od toga da je bilo loshe .... I sta sad ..... nije bilo sjajno .... ali je super iskustvo , sledece godine ce biti bolje ( kao sto je bilo sa Veljom Danilovicem .... prosle godine AGONIJA .... ja sam hteo da prekinem pesmu na pola da ga spasem , pa neka okrive mene ....... ove godine je naucio lekciju i plasirao se u finale ) Ono sto ne bih preporucivao su predrasude ..... festivali su odlican vid skupljanja iskustva koje je ( naravno ) u Eevinom sslucaju malo jer je i devojka mlada , ali ono sto bih joj ja preporucio je da je ovo samo ohrabri i da se na ovome celici i da sledece godine POKIDA ...... neka se prijavi i na ZR .... zasto da ne . Eeva je dobar pevac i treba da se celici i treba neko da je primeti ...... pa kad joj dosade festivali preci ce na nesto drugo . Moram da primetim jos jednu stvar .... u ovim " kompilativnim " koncertima dosta je i sama pesma bila problematicna , ne kao sama pesma nego ( kao sto sam Heatmanu nekoliko puta napomenuo ) predug uvod ( 45 sec ) i pesma koja bez neke preterane dinamike ( znaci obicnom slusaocu vrlo slicna od pocetka do kraja ) traje bezmalo 5 min ..... Sto se tice drugih stvari ( pica , shminke , sobe za presvlacenje i sl ) ja sam se " direkciji " najebao mile majke i rekao da sa njima vise ne zelim da saradjujem osim ak se stvari drasticno ne promene .... " slagao " sam dosta ljudi pricajuci im stvari koje su meni pricali da bih se posle osecao neugodno .... to sebi vise necu dozvoliti ... Ono sto zelim da napomenem na kraju je da sam ucinio totalni maximum da svakom muzicaru ugodim i da uradim sve sto traze koliko je to bilo u mojoj moci . Kada se festival zavrsio , desetak ucesnika me je naslo da mi se zahvali na svemu sto sam ucinio i da mi kazu da su sretni da bar nekog ne boli kurac ..... eto toliko Pozdrav Last edited by Max; 31-08-2008 at 07:13 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kalendar festivala | Danny Lou | Pricaonica | 101 | 04-10-2012 06:45 PM |
Dobro vece svima | stefanradjen | Promocija radova | 24 | 19-07-2009 10:12 AM |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
Sa festivala | kVu | Promocija radova | 4 | 10-12-2008 08:30 PM |
prvo izdanje preko bare :) | dfndr | Promocija radova | 13 | 15-09-2007 09:29 PM |